Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Val d'Isère La Daille
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
ma 01
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
2° / 13°
Last significant snowfall
donderdag 26 mrt.

Val d'Isère La Daille

1850 m - 3450 m
300
44
87
Pistes: 21654424
Val d'Isère La Daille is een internationaal gerenommeerde wintersportplaats en ligt op de vlakte van La Daille. Met het zicht op imposante besneeuwde bergen, biedt de wintersportplaats pistes voor alpineskiën, een langlaufpiste, evenals een ijsroute. De pluspunten van Val d’Isère La Daille: de geografische situatie, midden in de Espace Killy. Vanuit Val d’Isère La Daille kunt u naar de hellingen van Val d’Isère en Tignes skiën. Het is in Val d’Isère La Daille waar elke winter de onderdelen van de wereldkampioenschappen skiën worden gehouden. Après-skiën houdt niet bepaald rusten in, want de feestelijke sfeer doet de hele nacht de ronde in de straten van het bergdorp. Bar en restaurants verwelkomen de skiërs voor mooie, typische avonden bij het haardvuur. Val d'Isère biedt de skiërs, snowboarders en beoefenaars van telemarken zeer gevarieerde sportactiviteiten: sneeuwscooters, ijscircuit met de auto, sleden getrokken door sledehonden, tochten op sneeuwschoenen, wandeltochten, ijswatervallen, aeroclub, parapenten, u.l.v., zwembad, ijsbaan evenals cursussen oxygen.
In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
Garderie Isabelle - Kinderopvang
From: 18 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:30pm
Prices: No prices available
Dining hall: no
Jardin des neiges - Kinderclubs
From: 4 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 86€ full day - 52€ half day
Dining hall: no