Hoogte
1350-3330 m
Alpineskiën
250 Km
Noords skiën
30 Km
Skiliften
81
Skipistes
43344016

Skiverhuur Oz en Oisans

Oz-en-Oisans: winterplezier voor iedereen
Oz-en-Oisans, een oud boerendorp, is een gezinsvriendelijk skistation dat zijn al zijn charme behouden heeft. Het huren van skimateriaal in dit mooie, bergachtige decor belooft u mooie glijmomenten.

Een “ski’s aan de voeten”-station
In Oz-en-Oisans, dat op 800 m hoogte ligt, over goede sneeuwomstandigheden beschikt en zich aan de voet van de pistes bevindt, kunt u naar het hotel gaan met de ski’s aan de voeten. Zijn skigebied, dat zich tussen 1850 en 3300 meter bevindt, bekoort elke skiër dankzij zijn 53 km pistes, zijn 2 snowparks en zijn 50 km langlaufpistes. Gezinnen kunnen bovendien hun kinderen tussen 3 en 5 jaar de beginselen van het glijden aanleren in de sneeuwtuin. Het station bevindt zich tegenover de Belledonebergketen en staat ook bekend om zijn prachtige wandelwegen. Sommige winkels voor skiverhuur bieden trouwens materiaal voor nordic walking.

Goed om te weten: De Piramide van Oz
Oz-en-Oisans verwelkomt in januari de grootste alpineskimanifestatie van de streek. Woon dit evenement, dat meer dan 200 atleten verenigt, zeker bij!

Wat doen in Oz-en-Oisans?
Naast alpineskiën, snowboarden en langlaufen biedt Oz-en-Oisans een heleboel gevarieerde activiteiten aan. U kunt er het adembenemende uitzicht op de Pic Blanc bewonderen, off-piste skiën op de gletsjer van Le Grand Sablat, op een ijswaterval klimmen of andere glijsporten uitproberen, zoals yooneren, airboarden of snowskaten. Om even bij te komen kunt u uw dag afsluiten in één van de vele spa’s van het dorp of aan een tafeltje met typische streekgerechten.

En voor de huur van uw skimateriaal in Oz-en-Oisans, denk eraan beroep te doen op de kwaliteitsvolle dienstverlening van de Skisetwinkels, die zich vlakbij uw hotel of appartement en vlakbij de pistes bevinden!

U wilt uw ski's huren in Oz en Oisans, ontdek dan onze andere skigebieden in Les Grandes Rousses : skioord Alpe d'Huez, skioord Auris en Oisans, skioord Vaujany. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Ski Tonic 1
Ski Tonic 1
Area : --
Adres : résidence des Pistes