Skiverhuur : Maria Alm
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
-2° / 6°
Last significant snowfall
donderdag 09 apr.

Maria Alm

920 m - 1900 m
120
33
Pistes: 8514110

Maria Alm bevindt zich in de streek van Salzburg, aan de voet van het bergmassief van Hochkönig. U vindt er een hypermodern gebied, maar ook een plek met prachtige landschappen en beschermde tradities. Dit station zal iedereen bekoren dankzij het brede aanbod.

Vanuit het station hebt u twee keuzes wat het skigebied betreft. Ten eerste kunt u ervoor kiezen om te skiën in het gebied van Maria Alm, de Hochkönig, die beschikt over 120 km pistes met een groot hoogteverschil (1100 m). Dit gebied heeft de reputatie dat er zo goed als altijd sneeuw is en de skikwaliteit steeds gegarandeerd is dankzij de vele sneeuwkanonnen. U vindt er een brede waaier aan pistes van zeer verschillende niveaus, die geschikt zijn voor iedereen, drie snowparks en beveiligde freeride-zones. Bovendien is het er mogelijk om ‘s nachts te skiën, een wijdverspreide activiteit in Oostenrijk, dankzij een speciale skipas om te skiën tussen 18u30 en 21u30 op zowel bepaalde pistes langs de Simmerl-lift als in het snowpark.

Ten tweede kunt u kiezen voor de skipas “SKI AMADE” en genieten van 760 km pistes in één van de grootste skigebieden ter wereld. Dit grote gebied verbindt in werkelijkheid vier andere omvangrijke gebieden: Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein en Hochkönig und Großarltal. Om van het ene naar het andere gebied te gaan, is er een gratis skibus te uwer beschikking.
Naast het alpineskiën kunt u genieten van 40 km langlaufpistes, die geschikt zijn voor beginners en gevorderden en min of meer op hoogte liggen, maar die wel een adembenemend uitzicht op de streek hebben. Bovendien zijn er 85 km bewegwijzerde wandelwegen voor met name sneeuwschoenwandelingen.

Als après-ski kunt u ontspannen in het zwembad en vervolgens lekker gaan eten in één van de restaurants met plaatselijke specialiteiten, zoals kaasfondue. De echte feestvierders onder u kunnen zich naar de bekende kroeg Bründlstadl begeven of, als dat niet volstaat, naar de nachtelijke kroegen en discotheken van Maria Alm, Alberg of Dienten. Om uw uitrusting te vervolledigen vindt u in het station winkels voor skiverhuur.

Voor de huur van uw skimateriaal, kies voor onze Aga Sportwinkel, gunstig gelegen aan de voet van uw verblijfplaats, aan de voet van de pistes.

Vælg en butik