Hoogte
1100-3562 m
Alpineskiën
160 Km
Noords skiën
24 Km
Skiliften
180
Skipistes
1238238

Skiverhuur Les Ménuires

Les Ménuires maakt deel uit van het grootste skigebied ter wereld: Les 3 Vallées. Les 3 Vallées heeft 600 km bewegwijzerde skipistes en 180 skiliften en geeft rechtstreekse toegang tot Méribel, Val Thorens, Couchevel, La Tania en Brides-les-Bains. Het skistation is uiterst geschikt voor elk type skiër dankzij de 12 groene pistes, 34 blauwe pistes, 24 rode pistes en 6 zwarte pistes, dus in totaal 76 pistes, ofwel 160 km pistes en 33 skiliften, waardoor u maximaal kunt genieten van de uitstekende sneeuw van het station.

Het station biedt ook fantastische, ludieke terreinen aan, met onder andere een Snowpark, drie Boardercrosspistes en het BK Park met achtervolgingen en bulten. Les Ménuires heeft voor sportievelingen ook heel wat geweldige activiteiten naast het skiën in petto, zoals de Speed Mountain (slee op rails), parapente, sneeuwschoenwandelen, hondensleetochten, mountainbiken in de sneeuw en airboarden (rodelen op een reusachtige boei).

Maar het station heeft ook aandacht voor zij die willen relaxen en heeft een enorm groot sport- en wellnesscomplex met jacuzzi’s, hammams, hydromassagebedden en nog veel meer. Voor uw uitstapjes telt het station zo'n 40 restaurants met traditionele keuken van de Savoie en talrijke kroegen om uit te rusten na een dagje skiën of om eenvoudigweg te ontspannen bij een lekker drankje. Feestvierders zullen ook hun gading vinden in de discotheken van het station.

Vertrouw voor de huur van uw skimateriaal in Les Ménuires op Skiset en geniet van de beste tarieven door op voorhand te reserveren.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De winkels in het skioord
Skiset - Bruyères Les Carlines
Skiset - Bruyères Les Carlines
Area : --
Adres : Résidence Carlines 2A - Bruyères
Skiset Action Sport (Villaret)
Skiset Action Sport (Villaret)
Area : --
Adres : Résidence Le Villaret - Preyerand
Skiset Bruyères
Skiset Bruyères
Area : --
Adres : Résidence L'Orée des Pistes - Bruyères
Skiset Léo Lacroix Croisette
Skiset Léo Lacroix Croisette
Area : --
Adres : Résidence Lac du Lou
Skiset Les Airelles
Skiset Les Airelles
Area : --
Adres : Résidence Belambra Les Airelles
Skiset MMV Cœur des Loges
Skiset MMV Cœur des Loges
Area : --
Adres : le Viaz, Les Ménuires
Skiset Réberty
Skiset Réberty
Area : --
Adres : Résidences MGM Les Alpages de Reberty