Skiverhuur : Les Ménuires
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Partly Cloudy
Temperaturen
-4° / 5°
Last significant snowfall
donderdag 26 mrt.

Les Ménuires

1100 m - 3562 m
160
24
180
Pistes: 1238238

Les Ménuires maakt deel uit van het grootste skigebied ter wereld: Les 3 Vallées. Les 3 Vallées heeft 600 km bewegwijzerde skipistes en 180 skiliften en geeft rechtstreekse toegang tot Méribel, Val Thorens, Couchevel, La Tania en Brides-les-Bains. Het skistation is uiterst geschikt voor elk type skiër dankzij de 12 groene pistes, 34 blauwe pistes, 24 rode pistes en 6 zwarte pistes, dus in totaal 76 pistes, ofwel 160 km pistes en 33 skiliften, waardoor u maximaal kunt genieten van de uitstekende sneeuw van het station.

Het station biedt ook fantastische, ludieke terreinen aan, met onder andere een Snowpark, drie Boardercrosspistes en het BK Park met achtervolgingen en bulten. Les Ménuires heeft voor sportievelingen ook heel wat geweldige activiteiten naast het skiën in petto, zoals de Speed Mountain (slee op rails), parapente, sneeuwschoenwandelen, hondensleetochten, mountainbiken in de sneeuw en airboarden (rodelen op een reusachtige boei).

Maar het station heeft ook aandacht voor zij die willen relaxen en heeft een enorm groot sport- en wellnesscomplex met jacuzzi’s, hammams, hydromassagebedden en nog veel meer. Voor uw uitstapjes telt het station zo'n 40 restaurants met traditionele keuken van de Savoie en talrijke kroegen om uit te rusten na een dagje skiën of om eenvoudigweg te ontspannen bij een lekker drankje. Feestvierders zullen ook hun gading vinden in de discotheken van het station.

Vertrouw voor de huur van uw skimateriaal in Les Ménuires op Skiset en geniet van de beste tarieven door op voorhand te reserveren.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
ESF des Ménuires - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:30am to 12:15pm and from 2:00pm to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): from 29€ / morning - 20.50€ / afternoon - 40.50€ / day
Ski School Les Menuires - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Garderie - Kinderopvang
From: 3 months old
Openning hours: Sunday to Friday from 9:00am to 5:15pm
Prices: 52€ / day - 35€ ½ day
Dining hall: yes
Club des Piou Piou - Kinderclubs
From: 3 months old
Openning hours: Everyday from 9 am to 4.30 pm
Prices: 52€ / day - 35€ ½ day
Dining hall: yes