Hoogte
828-1903 m
Alpineskiën
70 Km
Skiliften
26

Skiverhuur Auffach

Auffach, het sympathiekste skistation van Tirol
Auffach staat erg bekend om zijn gastvrijheid, wat hem de titel van sympathiekste station van Oostenrijk heeft opgeleverd. Maar het station beperkt zich niet enkel tot deze eigenschap. Met een gebied van meer dan 70 kilometer pistes staat het station ook bekend om zijn liefhebbers van ontspannen skiën.

70 kilometer gevarieerde pistes
Het station, dat een kwaliteitslabel voor zijn pistes heeft, biedt een waaier aan glijmogelijkheden aan:
• Pistes voor snelheidsafdaling,
• Brede pistes, ideaal voor snowboarders (17 kilometer pistes) en een snowpark,
• 50 kilometer langlaufpistes,
• En pistes met sportieve hellingen, die liefhebbers van extreme glijbelevenissen bekoren.

En om zijn waaier aan activiteiten nog uit te breiden, biedt het station de mogelijkheid aan om naar de omliggende gebieden te gaan en te genieten van in totaal ongeveer 110 kilometer pistes.

De kleine meerwaarden van het station
Naast de klassieke dienstverlening die u in alle stations terugvindt (al dan niet internationale individuele en groepslessen, skiverhuur, wandeltochten, opvang voor de kleinsten, enz.), biedt Auffach ook afdalingen onder de sterrenhemel aan. Zo kan er ‘s nachts geskied worden op de twee met schijnwerpers verlichte pistes.

Goed om te weten: een verbonden station
Om zijn vakantiegangers steeds maar meer diensten aan te bieden heeft het station 20 gratis Wifi-plekken geïnstalleerd in het hele station, zodat u verbonden kunt blijven met de buitenwereld. Zo kunt u uw mooiste herinneringen in een paar klikken delen of de aanbiedingen voor verhuur van skimateriaal zeer makkelijk met elkaar vergelijken.

Eerste stap: de huur van uw skimateriaal in orde brengen in één van onze Skisetwinkels aan de voet van uw verblijfplaats. Tweede stap: de pistes veroveren. En laatste stap: er zoveel mogelijk van genieten. Dat is wat het station van Auffach u te bieden heeft.

De winkels in het skioord
Ski & Board Margreiter Auffach
Ski & Board Margreiter Auffach
Area : --
Adres : Talstation Schatzbergbahn