Skiverhuur : Scheffau
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
-1° / 8°
Last significant snowfall
donderdag 09 apr.

Scheffau

620 m - 1957 m
279
11
91
Pistes: 13412817

Scheffau, een station om te genieten van het skiën in het hart van Tirol
Scheffau is één van de 9 gemeenten van de SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, het grootste skigebied van Oostenrijk. Dit gebied beschikt over 284 kilometer pistes en 91 skiliften. Samen beschikken de skistations over 70 berghutten en meerdere plekken voor skiverhuur. Het hooggelegen gebied, dat in het hart van Tirol ligt, beschikt de hele winter over een kwaliteitsvolle hoeveelheid sneeuw, zodat u gegarandeerd met volle teugen kunt genieten van uw verblijf.

Het skigebied van Scheffau
Het skistation van Scheffau ligt op 745 meter hoogte. Hij beschikt over een gemeenschappelijk skigebied, de SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, met een hoogteverschil van ongeveer 1350 meter (tussen 620 en 1957 meter hoogte). Na een bezoek aan de winkel voor skiverhuur kunnen beginnende en gevorderde skiërs zich op één van de 225 skipistes begeven, waar er gegarandeerd sneeuw is op 229 kilometer dankzij de sneeuwkanonnen.

Goed om te weten: ‘s nachts skiën in het gebied van SkiWelt
Het ongelooflijke skigebied van SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental bezorgt u een onvergetelijke ervaring: 's nachts skiën. Zo kunnen liefhebbers van glijbelevenissen hun ski’s of snowboard bovenhalen op de 18 kilometer pistes voor nachtelijk skiën.

Weelderige natuur en adembenemende landschappen
Scheffau is de juiste bestemming als u wilt genieten van het grootste skigebied van Oostenrijk. Het dorp bevindt zich ook in het hart van het natuurreservaat Wilder Kaiser. Nadat u uw skimateriaal gehuurd hebt, kunt u naar de mooiste, panoramische plekken van Tirol glijden.

Scheffau is het ideale station om te skiën en tegelijkertijd de uitzonderlijke plekken van Tirol, één van de mooiste streken van Oostenrijk, te ontdekken. Kies daarom voor één van onze Skisetwinkels in Scheffau voor de huur van uw skimateriaal en wacht niet langer om te genieten van uw bergvakantie.

Vælg en butik