Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1000-2200 m
Alpineskiën
31 Km
Skiliften
11
Skipistes
16123

Skiverhuur Lermoos

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Lermoos de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Lermoos, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Lermoos hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Lermoos, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Lermoos zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Lermoos een ongeloofelijk skigebied aan. Lermoos is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Lermoos een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Lermoos te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Lermoos komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Hofherr Skiverleih IV
Hofherr Skiverleih IV
Area : --
Adres : Grubiglift Talstation Juch 3
Hofherr Skiverleih V
Hofherr Skiverleih V
Area : --
Adres : Talstation Hochmoosexpress Mösle 2a
Hofherr Skiverleih VI
Hofherr Skiverleih VI
Area : --
Adres : Oberdorf 9