Skiverhuur : Alpe d'Huez
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Mist
Temperaturen
0° / 4°
Last significant snowfall
donderdag 26 mrt.

Alpe d'Huez

1135 m - 3330 m
250
50
76
Pistes: 42373917

De Alpe d’Huez, ook wel het Eiland in de Zon genoemd, is gegarandeerd het hele jaar door zonnig en biedt een adembenemend uitzicht op de Pic Blanc aan. Dankzij de veelzijdigheid en kwaliteit van het skigebied, de vele activiteiten, de avonden en de vele evenementen is het een dynamisch station. De liefhebbers van nieuwe glijsporten zullen hier iets van hun gading vinden met de twee ingerichte snowparks, 1 voor beginners en 1 voor gevorderden, een reusachtige airbag om in alle veiligheid sprongen uit te voeren en een skicrosspiste.

Alpe d’Huez heeft 300 zonnige dagen per jaar. Het station Alpe d’Huez, dat op een volledig zuidgericht plateau op 1860 meter hoogte ligt, heeft een ongelooflijk uitzicht, talloze activiteiten en hippe feestavonden.

Het station Alpe d’Huez is met zijn 250 km pistes één van de grootste skigebieden van Frankrijk en telt ook 81 skiliften, 3 kabelbanen, 9 gondels, 23 stoeltjesliften en 30 skisleepliften.

Het station Alpe d’Huez bestaat uit een kasteel, een parochiekerk, een dorp met ongeveer 80 inwoners en enkele industriële wijken. De te bezoeken locaties zijn o.a. de archeologische site van Brandes, de grot Théophile en het ‘Maison du patrimoine de l’Oisans’ (huis van erfgoed van de Oisans).

Het station van Alpe d’Huez beschikt ook over 20 off-piste paden voor liefhebbers van freeride. Beginners worden niet aan hun lot overgelaten dankzij de gratis skiliften om kennis te maken met het skiën.

Voor de meest ervaren skiërs, afspraak op de langste piste ter wereld, de Sarenne, met 16 km afdaling, of de Tunnel, die de berg overgaat en uitkomt op één van de steilste muren van de Franse skipistes.

Vertrouw voor de huur van uw skimateriaal in Alpe d’Huez op de Skisetwinkels ’Rond Point des Pistes’, ‘Les Bergers’, ‘Éclose’ en ‘Centre Station’.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
Les intrépides - Kinderopvang
From: 3 months old
Openning hours: Everyday from 8:30am to 5:30pm
Prices: from 60 € / day - 25 € ½ day (meal included)
Dining hall: yes