Hoogte
828-1903 m
Alpineskiën
145 Km
Skiliften
47
Skipistes
232911

Skiverhuur Niederau

Niederau, het grootste station van Wildschönau
Niederau, een traditioneel Oostenrijks station, is de perfecte plek om in alle rust kennis te maken met de geneugten van het skiën. Indien u betaalbare skihuur zoekt voor het gezin, dan is dit de gedroomde bestemming!

Skiën voor iedereen
Het skigebied rond Niederau, dat zich tussen 1010 en 1600 m hoogte uitstrekt, heeft 11 skiliften en 13 pistes, waarvan de meeste bestemd zijn voor beginnende of gemiddelde skiërs. U vindt er bovendien de aangepaste uitrusting voor de kleinste skiërs in de vele winkels voor verhuur van skimateriaal in het station. Meer gevorderde sneeuwliefhebbers kunnen er ook veel plezier beleven op de veeleisende pistes die voor veel sensatie zorgen. Zij die houden van sprongen en pirouettes kunnen hun beste figuren oefenen op de obstakels van het snowpark. Aangezien Niederau bovendien goed verbonden is met de andere stations in het skigebied, kunt u makkelijk de pleziertjes variëren.

Goed om te weten: één van de beste skischolen
Niederau beschikt over één van de beste skischolen van het skigebied van Wildschönau en is daarom de favoriete bestemming voor gezinnen met jonge kinderen.

Wat doen in Niederau?
Een skivakantie met het gezin zou niet compleet zijn zonder een rondje rodelen. Mis daarom de piste van Lanerköpfl op 1560 m hoogte niet, die afdaalt naar het dorp! Doet u liever aan langlaufen? Ontdek de 14 km pistes die Niederau verbinden met het station van Oberau! En doe als variatie een sneeuwschoenwandeling of een hondensleetocht. U kunt in ieder geval uw dag afsluiten met een heerlijke, typisch Tiroolse maaltijd.

Zoekt u skiverhuur vlakbij de pistes of uw hotel? Denk dan aan de Skisetwinkels van Niederau!

De winkels in het skioord
Ski & Board Margreiter Niederau
Ski & Board Margreiter Niederau
Area : --
Adres : Niederau 102