Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1200-3250 m
Alpineskiën
425 Km
Noords skiën
153 Km
Skiliften
104
Skipistes
111276537

Skiverhuur Plagne - Champagny en Vanoise

Champagny en zijn vallei, geklasseerd als “sites naturels de France” (natuurgebied van Frankrijk)
Champagny, op een hoogte van 1250 meter, is een gezinsvriendelijk station. En hoewel u er al het nodige vindt om te skiën (lessen, verhuur van skimateriaal, skiliften, enz.) is het gebied eerder gericht op langlaufen en sneeuwschoenwandelen.

Een dorpsstation
Champagny telt minder dan 700 inwoners, waardoor het een dorp is met een erg gezinsvriendelijke sfeer. Het station, gelegen in het hart van de Savoie, ligt op de zonnige flank van het zeer grote gebied van La Plagne, ook wel Paradiski genaamd.
Champagny bestaat uit twee gedeeltes: Champagny Village en Champagny le Haut. Het eerste vormt echt het hart van het station. Het heeft winkels, skiverhuurfaciliteiten en alle nuttige diensten. Champagny le Haut richt zich eerder op glijsporten en sportieve voorzieningen.

Wat doen in Champagny?
Hoewel het station bekend staat om het langlaufen, kan er zeker ook aan alpineskiën gedaan worden. Dankzij verbindingen met het Paradiskigebied (8 minuten met de gondel) kunnen bezoekers skiën op 425 km pistes.

Goed om te weten: unieke activiteiten
Maar u kunt ook naar de ijswaterval gaan, die 23 meter hoog is. Deze waterval is uniek in Europa en is een echt speelterrein voor klimliefhebbers. Liefhebbers van trektochten, wandeltochten, rodelen en hondensleetochten zullen niet teleurgesteld zijn.

Het station, dat door alle langlaufers geprezen wordt, biedt ook mooie alpineskipistes aan om alle sneeuwliefhebbers te bekoren. Een ideaal station voor het gezin of met vrienden, ongeacht uw niveau. Ga meteen naar één van onze Skisetwinkels in Champagny voor de huur van uw skimateriaal. Vertrouw voor de huur van uw skimateriaal op Skiset en zijn teams.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De winkels in het skioord
Champagny Sport
Champagny Sport
Area : --
Adres : Le Centre
Ski Shop Vanoise
Ski Shop Vanoise
Area : --
Adres : CC le Reclaz