Skiverhuur : Champagny
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Partly Cloudy
Temperaturen
-5° / 5°
Last significant snowfall
donderdag 09 apr.

Champagny

1200 m - 3250 m
425
153
104
Pistes: 111276537

Champagny en zijn vallei, geklasseerd als “sites naturels de France” (natuurgebied van Frankrijk)
Champagny, op een hoogte van 1250 meter, is een gezinsvriendelijk station. En hoewel u er al het nodige vindt om te skiën (lessen, verhuur van skimateriaal, skiliften, enz.) is het gebied eerder gericht op langlaufen en sneeuwschoenwandelen.

Een dorpsstation
Champagny telt minder dan 700 inwoners, waardoor het een dorp is met een erg gezinsvriendelijke sfeer. Het station, gelegen in het hart van de Savoie, ligt op de zonnige flank van het zeer grote gebied van La Plagne, ook wel Paradiski genaamd.
Champagny bestaat uit twee gedeeltes: Champagny Village en Champagny le Haut. Het eerste vormt echt het hart van het station. Het heeft winkels, skiverhuurfaciliteiten en alle nuttige diensten. Champagny le Haut richt zich eerder op glijsporten en sportieve voorzieningen.

Wat doen in Champagny?
Hoewel het station bekend staat om het langlaufen, kan er zeker ook aan alpineskiën gedaan worden. Dankzij verbindingen met het Paradiskigebied (8 minuten met de gondel) kunnen bezoekers skiën op 425 km pistes.

Goed om te weten: unieke activiteiten
Maar u kunt ook naar de ijswaterval gaan, die 23 meter hoog is. Deze waterval is uniek in Europa en is een echt speelterrein voor klimliefhebbers. Liefhebbers van trektochten, wandeltochten, rodelen en hondensleetochten zullen niet teleurgesteld zijn.

Het station, dat door alle langlaufers geprezen wordt, biedt ook mooie alpineskipistes aan om alle sneeuwliefhebbers te bekoren. Een ideaal station voor het gezin of met vrienden, ongeacht uw niveau. Ga meteen naar één van onze Skisetwinkels in Champagny voor de huur van uw skimateriaal. Vertrouw voor de huur van uw skimateriaal op Skiset en zijn teams.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
ESF - Ski School
From: 6 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 6:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 27€ / afternoon - 32€ / morning / 47€ / day
Garderie des cabris - Kinderopvang
From: 18 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:30pm
Prices: 28 € / day - 16€ / morning - 19€/ afternoon
Dining hall: Yes
Club des Piou Piou - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9.30 am to 5.30 pm
Prices: 27€ / afternoon - 32€ / morning / 47€ / day
Dining hall: no