Hoogte
1320-2354 m

Skiverhuur Pozza di Fassa

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Pozza di Fassa de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Pozza di Fassa, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Pozza di Fassa hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Pozza di Fassa, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Pozza di Fassa zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Pozza di Fassa een ongeloofelijk skigebied aan. Pozza di Fassa is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Pozza di Fassa een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Pozza di Fassa te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Pozza di Fassa komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Gross Sport
Gross Sport
Area : --
Adres : Str. Madona da l'Aiut. 2