Skiverhuur : La Joue du Loup
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Cloudy
Temperaturen
2° / 6°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

La Joue du Loup

1500 m - 2500 m
100
35
23
Pistes: 928145

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is La Joue du Loup de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in La Joue du Loup, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in La Joue du Loup hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in La Joue du Loup, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van La Joue du Loup zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt La Joue du Loup een ongeloofelijk skigebied aan. La Joue du Loup is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt La Joue du Loup een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft La Joue du Loup te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar La Joue du Loup komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF de La Joue du Loup - Ski School
From: 5 years old
Openning hours: Everyday from 9:30am to 12:00pm and from 2:30pm to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): from 19€ 1/2 day - 25.50€ / day
Garderie Les p'tits Loups - Kinderopvang
From: 15 months old
Openning hours: Everyday from 9:15am to 4:45pm
Prices: 33 € / day - 18 € ½ day
Dining hall: no
Club Piou Piou (ESF) - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:15am to 12:15am and 12:30pm to 5pm
Prices: from 24€ 1/2 day - 34€ / day
Dining hall: no