Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1500-2500 m
Alpineskiën
100 Km
Noords skiën
35 Km
Skiliften
23
Skipistes
928145

Skiverhuur La Joue du Loup

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is La Joue du Loup de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in La Joue du Loup, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in La Joue du Loup hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in La Joue du Loup, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van La Joue du Loup zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt La Joue du Loup een ongeloofelijk skigebied aan. La Joue du Loup is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt La Joue du Loup een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft La Joue du Loup te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar La Joue du Loup komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in La Joue du Loup, ontdek dan onze andere skigebieden in Massif du Dévoluy : skioord Superdévoluy. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Le Relais Sport
Le Relais Sport
Area : --
Adres : La Joue du Loup
Lyn' Sport
Lyn' Sport
Area : --
Adres : Place des Boutiques