Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1000-2466 m
Alpineskiën
425 Km
Noords skiën
210 Km
Skiliften
197
Skipistes
3511710427

Skiverhuur Morzine

Het authentieke Morzine
Morzine, één van de oudste skistations van Frankrijk, heeft al zijn charme van oudsher behouden. Dankzij uw skihuur in dit dorp kunt u proeven van de typische levenskunst in de Haute-Savoie.

Een historisch station
Het skistation Morzine, geopend in 1934, heeft al zijn charme behouden dankzij de houten chalets met hun typische leien daken. Dit station, genesteld in de Aulpvallei, tussen de Mont-Blanc en het meer van Genève, geeft niet alleen toegang tot het gebied van Morzine-Avoriaz, met 34 skiliften en 49 pistes, waarvan vooral blauwe, maar ook tot Les Portes du Soleil. Met 600 km pistes en 197 skiliften is het één van de grootste skigebieden ter wereld.

Goed om te weten: Het “Familie Plus”-label
Morzine dankt dit label aan zijn diverse voorzieningen, zijn aan elke leeftijd aangepaste animaties en zijn winkels voor skiverhuur, die zich in het centrum bevinden en die beschikken over gevarieerde uitrusting voor de hele familie.

Wat doen in Morzine?
De activiteiten op de pistes beperken zich zeker niet tot het skiën. In Morzine kunt u ook aan bergbeklimmen, biatlon (een combinatie van langlaufen en karabijnschieten), rodelen, nordic walking, tochten met de sneeuwscooter, parapente en zelfs heliskiën doen! Het station heeft ook nog andere vrijetijdsactiviteiten buiten de pistes in petto voor u, dankzij zijn waterpark met sauna’s en hammams, zijn cinema en zijn schaatsbaan, waar u hockeywedstrijden kunt bijwonen. Voeg daar nog restaurants aan toe die traditionele specialiteiten van de Haute-Savoie serveren, en u kunt er zeker van zijn dat u een schitterende skivakantie zult hebben!

Voor de huur van uw skimateriaal kunt u rekenen op de Skisetwinkels in Morzine, die zich vlakbij de pistes bevinden en materiaal hebben van gegarandeerde kwaliteit!

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De winkels in het skioord
Le Caribou Sport
Le Caribou Sport
Area : --
Adres : 95 route Combe à Zore
Le Caribou Sport 2 (ABC Sport)
Le Caribou Sport 2 (ABC Sport)
Area : --
Adres : Route de la Plagne 210