Skiverhuur : Les Orres
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Partly Cloudy
Temperaturen
-3° / 5°
Last significant snowfall
dinsdag 31 mrt.

Les Orres

1550 m - 2720 m
100
40
19
Pistes: 76204

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Les Orres de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Les Orres, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Les Orres hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Les Orres, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Les Orres zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Les Orres een ongeloofelijk skigebied aan. Les Orres is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Les Orres een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Les Orres te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Les Orres komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
Garderie La Farandole - Kinderopvang
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 12:30am and from 1:00pm to 5:00pm
Prices: 22 € ½ day - 47€ / day
Dining hall: no
Club Piou-Piou - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 26 € ½ day
Dining hall: no