Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1550-2720 m
Alpineskiën
100 Km
Noords skiën
40 Km
Skiliften
19
Skipistes
76204

Skiverhuur Les Orres

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Les Orres de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Les Orres, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Les Orres hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Les Orres, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Les Orres zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Les Orres een ongeloofelijk skigebied aan. Les Orres is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Les Orres een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Les Orres te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Les Orres komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in Les Orres, ontdek dan onze andere skigebieden in Embrunais - Parpaillon : skioord Risoul, skioord Vars. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Au planté de baton - les Orres 1800
Au planté de baton - les Orres 1800
Area : --
Adres : Bois Méan
Marie Thé Sport - les Orres 1550
Marie Thé Sport - les Orres 1550
Area : --
Adres : Pramoutan
Ski Fun Loisirs - les Orres 1650
Ski Fun Loisirs - les Orres 1650
Area : --
Adres : Galerie commerciale