Hoogte
1550-2800 m
Alpineskiën
250 Km
Noords skiën
50 Km
Skiliften
21
Skipistes
71193

Skiverhuur Vaujany

Vaujany, een zonnig station in het hart van het gebied van de Alpe d’Huez
Vaujany is een skistation in de Isère dat op 1250 meter hoogte ligt en tot het gebied van de Alpe d’Huez Grand Domaine Ski (vroeger Grandes Rousses geheten) behoort, een gebied van 3000 hectare dat de stations Alpe d’Huez, Auris, Clavans, Le Freney d’Oisans, La Garde, Oz-en-Oisans, Villard-Reculas en Vaujany met elkaar verbindt.

Een rijk en veelzijdig station
Het station van Vaujany, genesteld in de bergen op 50 kilometer van Grenoble, geniet een uitzonderlijke ligging. Hij bevindt zich in het hart van de Oisans, in het uitgestrekte gebied van de Alpe d’Huez en aan de ingang van het nationale park Les Écrins.
Er zijn niet minder dan 133 bewegwijzerde pistes (voor een totaal van 250 km), verdeeld over 43 groene pistes, 34 blauwe pistes, 40 rode pistes en 16 zwarte pistes, die skiërs en snowboarders van alle niveaus zullen bekoren en die bediend worden door 84 skiliften! Bovendien zorgt een park met 900 sneeuwkanonnen voor een kwaliteitsvolle besneeuwing gedurende uw hele vakantie. Het plaatselijke gebied van Vaujany heeft een eigen skipas waarmee u toegang heeft tot zijn 40 skipistes, die bediend worden door 25 skiliften, en tot zijn snowpark.
Voor zij die niet skiën zijn er vele wandelingen om de bergen samen met professionele monitoren op een andere manier, bijvoorbeeld op sneeuwschoenen, te ontdekken. Er zijn ook lessen (beginners en gevorderden) mogelijk om uw skivaardigheid op te frissen of om vooruitgang te boeken tijdens uw verblijf.

Allerlei après-ski-activiteiten en een hartelijk dorp
Vaujany, dat is ook een prachtig dorp dat traditie en moderniteit verenigt. Het dorp heeft het “Famille Plus”-label en biedt allerlei animaties aan in kwaliteitsvolle voorzieningen voor een geslaagde après-ski: een vrijetijdsruimte en een waterparadijs (zwembad, sauna, spa, hammam,…), een schaatsbaan van 1600 m², een rodelpiste, musea en een bowling. Daarnaast wachten vele winkels op u opdat u zich dagelijks kunt bevoorraden, maar ook de nodige uitrusting kunt vinden om de pistes op te gaan. Afspraak, ten slotte, in één van de restaurants/kroegen van het station om een geslaagde en ontspannende avond door te brengen met het gezin of met vrienden.

Goed om te weten: Vaujany, het station voor gezinnen
Hier is er alles aan gedaan opdat groot en klein fijne momenten kunnen doorbrengen. Daarom beschikt het station over een kinderafdeling met opvang voor de kleinsten van 6 maanden tot 3 jaar, een club voor kinderen van 3 tot 15 jaar, maar ook speelruimtes voor elke leeftijd en wekelijkse gezinsanimaties.

Kies voor de huur van uw skimateriaal in Vaujany voor een winkel en uw reisdatums, en klik vervolgens op Verder om meteen uw skimateriaal tegen verlaagde prijs te huren.

U wilt uw ski's huren in Vaujany, ontdek dan onze andere skigebieden in Les Grandes Rousses : skioord Alpe d'Huez, skioord Auris en Oisans, skioord Oz en Oisans. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Skiset Vaujany
Skiset Vaujany
Area : --
Adres : Résidence La Fare - Galerie Marchande