Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1550-2757 m
Alpineskiën
65 Km
Skiliften
8
Skipistes
31154

Skiverhuur Valfréjus

Valfréjus, een station op mensenmaat in het hart van de Alpen
Valfréjus, gelegen in de Maurienne-vallei, in het hart van het Thabormassief, is een charmant en authentiek station dat het milieu hoog in het vaandel draagt. Het station is omringd door sparren- en lariksbossen en volgt met zijn typische architectuur de pure traditie van de bergdorpen.

Een aangenaam station en een gevarieerd gebied
Het station is autovrij en brengt zijn bezoekers rust en gebruiksvriendelijkheid. Er is hier alles aan gedaan opdat skiërs geen tijd verliezen en geen hinder ondervinden. Waar uw verblijfplaats ook ligt, winkels zijn nooit veraf. Op enkele minuten tijd bent u in kruidenierswinkels, skischolen of winkels voor skiverhuur.
Op vlak van glijsporten maakt Valfréjus deel uit van het skigebied van Eski-Mo, dat 5 stations verenigt en zo toegang geeft tot ongeveer 330 kilometer pistes. Maar om daar te komen moet u gebruikmaken van de vele pendeldiensten die de stations met elkaar verbinden, want er is geen verbinding voorzien met de ski’s aan de voeten.

Goed om te weten: een modern en opgeknapt station
Momenteel zijn meer dan 80% van de skiliften volledig gerenoveerd. Zo bent u zeker dat u niet moet wachten beneden aan de pistes.

Wat doen in Valfréjus?
Het is er ideaal om te skiën. Maar zijn er nog andere activiteiten? Het antwoord is ja! Sneeuwschoenwandelingen, spelletjes voor kinderen, museumbezoeken, enz. Er is hier alles aan gedaan opdat iedereen een perfecte vakantie kan beleven.

Valfréjus staat bekend om zijn uitzonderlijke hoeveelheid sneeuw en zijn charme. Maar ook de nabijheid van winkels en de dienstverlening zijn indrukwekkend te noemen. Een reden te meer om er de vakantie door te brengen en om meteen na uw aankomst langs één van onze Skisetwinkels te gaan voor de huur van uw skimateriaal.

U wilt uw ski's huren in Valfréjus, ontdek dan onze andere skigebieden in Les Cerces : skioord Montgenèvre, skioord Valloire, skioord Valmeinier. Tot ziens op de pistes.
In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De winkels in het skioord
Passion Ski
Passion Ski
Area : --
Adres : Rue des Bettets- Chalet Club
Valfréjus Sports
Valfréjus Sports
Area : --
Adres : 60 Place des Bergers