Skiverhuur : La Tzoumaz
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
-6° / 3°
Last significant snowfall
vrijdag 13 mrt.

La Tzoumaz

1500 m - 3300 m
410
94
Pistes: 135170105

La Tzoumaz, een paradijs voor freeriders
La Tzoumaz ligt op 1500 meter hoogte, in het hart van de meest zonnige streek van Zwitserland. Het maakt deel uit van het grootste Zwitserse skigebied, Les 4 Vallées, met de gemeenten Verbier, Nendaz, Veysonnaz en Thyon.

La Tzoumaz, een ontdekking waard
Het gebied van Les 4 Vallées strekt zich uit over 412 km pistes. De pistes zijn erg verschillend en het station telt niet minder dan 56 blauwe, 183 rode en 73 zwarte pistes, naast skiroutes. Het gebied is erg aantrekkelijk dankzij het diverse aanbod: ski touring, heliskiën en freeriding, maar ook activiteiten die dichter bij de natuur staan, zoals sneeuwschoenwandelen of langlaufen.

De must van La Tzoumaz: heliskiënb Beeld u even in dat u met een helikopter op een bergtop neergezet wordt om aan de afdaling te beginnen. Klaar om maagdelijke bergen te veroveren en een onvergetelijk moment te beleven. En om met een gerust hart op vakantie te vertrekken, kies voor de huur van uw skimateriaal ter plaatse!

Goed om te weten: een moment van ontspanning voor iedereen
La Tzoumaz beschikt over de langste rodelpiste van Franstalig Zwitserland (10 km).

La Tzoumaz en de kunst van het leven
Een zeer levendig station met vele evenementen: concerten, workshops en afdalingen bij fakkellicht. Er staan ook andere vrijetijdsactiviteiten op het programma, zoals de natuurlijke schaatsbaan op het centrale plein of een moment van ontspanning in het sauna-zwembad.

La Tzoumaz is een rustig en bescheiden skistation dat door liefhebbers van wintersport ontdekt moet worden, of u nu een beginner of een gevorderde bent. Denk voor de huur van uw skimateriaal aan één van onze Skisetwinkels in La Tzoumaz, die altijd gunstig gelegen zijn in het station.

Vælg en butik