Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
858-1050 m

Skiverhuur Neukirchen

Neukirchen, gelegen in de regio Salzburg in Oostenrijk, is een charmant skigebied dat een onvergetelijke ski-ervaring biedt. Met 75 kilometer perfect geprepareerde pistes en een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen is Neukirchen een ideale bestemming voor skiërs van alle niveaus.

Het skigebied van Neukirchen staat bekend om zijn gevarieerde pistes en vriendelijke sfeer. Beginners kunnen op de rustige pistes de basis van het skiën leren, terwijl ervaren skiërs hun vaardigheden kunnen testen op de uitdagende pistes. Het skigebied biedt ook freestyle gebieden voor de meer gedurfde skiërs.

Naast skiën biedt Neukirchen een breed scala aan activiteiten, zoals rodelen, sneeuwschoenwandelen, schaatsen en zwemmen in de plaatselijke zwembaden. De plaatselijke restaurants en bars bieden ook heerlijke Oostenrijkse gerechten en drankjes naar ieders smaak.

Wat betreft accommodatie biedt Neukirchen een verscheidenheid aan mogelijkheden voor elk budget, van moderne hotels tot gezellige appartementen. Het skigebied is gemakkelijk bereikbaar per auto of trein vanuit de belangrijkste Oostenrijkse steden.

Kortom, Neukirchen is een pittoreske en vriendelijke skibestemming voor skiërs van alle niveaus, met gevarieerde pistes, een vriendelijke sfeer en een prachtig uitzicht op de Oostenrijkse bergen. Het skigebied biedt ook een verscheidenheid aan activiteiten naar ieders smaak en accommodatiemogelijkheden voor elk budget. Als u op zoek bent naar een authentieke ski-ervaring in een schilderachtige alpine omgeving, dan is Neukirchen uw bestemming bij uitstek.

De winkels in het skioord
Alpen Sports
Alpen Sports
Area : --
Adres : Marktstrasse 213