Skiverhuur : Ladis
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Ladis

1200 m - 2820 m
212
67
Pistes: 4612244

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Ladis de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Ladis, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Ladis hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Ladis, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Ladis zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Ladis een ongeloofelijk skigebied aan. Ladis is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Ladis een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Ladis te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Ladis komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.