Skiverhuur : Villars-sur-Ollon
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Villars-sur-Ollon

1300 m - 3100 m
125
50
45
Pistes: 624518

Villars-sur-Ollon, het meest geliefde station van gezinnen
Het dorpje van Villars-sur-Ollon, gelegen in de Walliser Voor-Alpen in het westen van Zwitserland, ligt aan de voet van het station met dezelfde naam. Hier skiet men en geniet men gemoedelijk van de geneugten van de sneeuw met het hele gezin.

Een hartelijk en gezinsvriendelijk station
Villars-sur-Ollon is een typisch en charmant dorp dat zich op een steeds erg zonnig en natuurlijk balkon bevindt. De uitzichten vanaf de pistes, de wandelwegen en het hart van het skistation zijn uitzonderlijk. Men kan er de Dents du Midi, het meer van Genève en de wijngaarden van de vallei bewonderen.
Het skigebied van Villars-sur-Ollon telt 67 alpineskipistes (32 blauwe, 30 rode en 5 zwarte) met in totaal 125 kilometer pistes en 44 km langlaufpistes.

Goed om te weten: Volledige skipassen om van de omliggende gebieden te kunnen genieten
Villars-sur-Ollon is met 5 andere sectoren verbonden om zijn skigebied uit te breiden naar 225 kilometer pistes, en zelfs naar 600 kilometer indien u kiest voor de ‘super pass’. Zo kunt u plezier beleven op een immens speelterrein na het noodzakelijke bezoek aan de winkel voor skiverhuur.

Een gevarieerd aanbod aan activiteiten
Hier wordt alles in het werk gesteld voor gezinnen. Of u nu skiet of niet, u vindt hier zonder twijfel iets wat u leuk vindt tussen de vele activiteiten die het station te bieden heeft, zoals de 4 snowparks, 3 quarterpipes, 3 rodelpistes, 1 piste voor hondensleetochten en 4 sneeuwtuinen voor de kleintjes, ongeveer 10 bergrestaurants met ongelooflijke uitzichten en een uitzonderlijk winkel- en dienstverleningsaanbod (skiverhuur, voeding, shopping, enz.), 7 kilometer paden voor sneeuwschoenwandelingen of trektochten, waarvan er 3 geschikt zijn voor wandelingen met de kinderwagen, en ten slotte 1 fitnesszaal en een wellnesscentrum.

Het gezinsvriendelijke Villars-sur-Ollon maakt gezinnen gelukkig. Ontdek meteen onze aanbiedingen voor de huur van skimateriaal in één van onze Skisetwinkels in het hart van het station.

Kinderopvang & Skilessen
Villars Ski School - Ski School
From: From 3 years old
Openning hours: 8.30am to 7pm / Bretaye office (on the piste) from 9.30am to 4pm
Tryst place: Meeting at Bretaye / Private lessons: where you want !
Price for group lessons (children): Morning group lessons: CHF 165.- the week / Kid’s club (full day): CHF 440.- the week (lunches inclu
Contact: +41 (0)24 495 45 45 / info@villarsski.com