Skiverhuur : Fügen
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Fügen

Fügen, het perfecte station om te skiën in Tirol
Fügen, een klein Oostenrijks station op lage hoogte (634 meter), is de bekendste stad van het Zillertal. Het staat bekend om haar talrijke en gevarieerde sportieve en culturele activiteiten en beschikt over 183 kilometer pistes.

Een gebied op mensenmaat
De liefhebbers van Fügen zullen het bevestigen: dit skigebied op mensenmaat is prijzenswaardig. Het gebied heeft aangename pistes, die besneeuwd en altijd onderhouden zijn, en is niet te druk, waardoor er geen onderbrekingen en wachttijden zijn beneden bij de skiliften.Voor de ervaren skiërs zijn er echter ook pendeldiensten naar de vlakbij gelegen stations en dus naar hun bijhorende skigebieden.

Goed om te weten: ontdek de langste afdaling van de vallei
De langste piste van het Zillertal telt 7 km afdaling en zorgt voor veel sensatie en plezier. Ga snel naar een winkel voor skiverhuur en verlies geen tijd.

Niet te missen in Fügen
Bezoek bij slecht weer of om skiën en cultuur opsnuiven te combineren zeker de prachtige kerken van de Oostenrijkse stad. Eén van hen wordt zelfs beschouwd als de mooiste van Tirol. U kunt ook de musea van het station ontdekken (mijnmuseum en melkmuseum) of het kleine stadscentrum met zijn winkels en skiverhuur doorkruisen. Aan het einde van de dag, afspraak beneden aan de stoeltjeslift om de genieten van de kroegen en de animaties in het station.

In het zowel sportieve als culturele stationnetje van Fügen kunt u genieten van de sneeuw en de streek ontdekken. Een buitenkans! Ga na uw aankomst meteen uw skimateriaal uitkiezen in één van onze Skisetwinkels en verlies geen tijd op de pistes.