Hoogte
1500-3480 m
Alpineskiën
150 Km
Noords skiën
11 Km
Skiliften
24
Skipistes
18345

Skiverhuur Cervinia

Cervinia, een ideaal, Italiaans station voor gezinnen
Cervinia, gelegen in het noordwesten van Italië, in de Aostavallei, is een compleet station. Zijn gebied telt niet minder dan 150 kilometer pistes en strekt zich uit over twee landen: Italië en Zwitserland.

Een gevarieerd en uitgestrekt gebied
Het station, dat midden in de bergen op ongeveer 2000 meter hoogte ligt, is één van de grootste stations van Italië. Hij biedt zijn bezoekers al het nodige aan voor de beoefening van deze glijsport: winkels voor uitrusting en verhuur van skimateriaal, lessen voor alle niveaus, 20 skiliften en 150 kilometer pistes, waarvan de helft over sneeuwkanonnen beschikt.
Als u nog verder wil gaan, dan kunt u zich naar de aangrenzende gebieden van Valtournenche en Zermatt (allebei in Zwitserland) begeven en genieten van meer dan 300 kilometer extra pistes.

Goed om te weten: sneeuw gegarandeerd
Dankzij zijn hoge ligging heeft het gebied een zeer grote hoeveelheid sneeuw, waardoor er zelfs in de zomer geskied kan worden op 15/20 kilometer pistes.

Een gezinsvriendelijk station
Naast alle voorzieningen om volwassenen en kinderen te kunnen laten skiën in de beste omstandigheden (lessen, skiliften, aangepaste pistes en skiverhuur) heeft het station ook voor gezinnen heel wat in petto zodat zij nog beter van hun verblijf kunnen genieten. Dankzij de gratis skipassen voor kinderen onder 8 jaar en de 3 babyskipistes kan iedereen er iets van zijn gading vinden.

Wat doen in Cervinia?
Bezoekers kunnen nog andere activiteiten verwachten:
• Een skicrossparcours;
• Een groot snowpark;
• Meer dan 10 kilometer langlaufpistes in het gebied;
• Een kartingpiste op ijs, dat zelfs ‘s avonds toegankelijk is;
• Ijswatervallen, en nog veel meer.

Het zonnige station, dat op de grens tussen Italië en Zwitserland ligt, bekoort zijn bezoekers dankzij uitzonderlijke pistes en ideale klimaatomstandigheden. Ga snel naar Cervinia om uw uitrusting te halen en kies voor de huur van uw skimateriaal voor één van onze Skisetwinkels aan de voet van de pistes, zodat u kunt proeven van de geneugten van de sneeuw.

U wilt uw ski's huren in Cervinia, ontdek dan onze andere skigebieden in Monte Rosa : skioord Champoluc - Monterosa Ski, skioord Gressoney Stafal, skioord La Thuile, skioord Valtournenche. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
2.0 Ski Rental
2.0 Ski Rental
Area : --
Adres : Via Carrel 2
Nol-Ski
Nol-Ski
Area : --
Adres : Via Bich 2