Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
630-2500 m
Alpineskiën
142 Km
Noords skiën
30 Km
Skiliften
60
Skipistes
446632

Skiverhuur Mayrhofen im Zillertal

Mayrhofen Zillertal, het uiterst elegante
Mayrhofen is een typisch Tirools dorp. Skiërs kunnen vanuit het hart van het dorp, op 630 meter hoogte, de pistes afdalen naar de twee afzonderlijke bergtoppen. Dit eersteklas skistation is genesteld in het Zillertal in het hart van de Oostenrijkse Alpen en is het vertrekpunt van talrijke activiteiten in het hart van Tirol, om nog maar te zwijgen van de allerbeste expertise op vlak van skiverhuur.

Een karaktervol skigebied
Met zijn twee bergtoppen biedt het skigebied van Mayrhofen twee verschillende sectoren aan: Penken en Ahorn, uitgerust met een gondel en een kabelbaan. U kunt er in totaal 136 km pistes afdalen met 1870 m hoogteverschil en met aangepaste niveaus naar ieders wens: 7 zwarte, 28 rode, 19 blauwe. En dat is niet alles: het snowpark van Vans Penken Park en zijn 8 terreinen met verschillende moeilijkheidsgraad zullen u gegarandeerd adrenaline bezorgen. Kortom, een zeer gewild gebied voor elk type skiër. Liefhebbers van langlaufen zullen ook iets van hun gading vinden in Mayrhofen met haar 200 km speciaal voorbehouden pistes.

Goed om te weten:
Eén van de steilste pistes van de AlpenBedwing de steilste piste van Oostenrijk: Harakiri, met een gemiddelde hellingsgraad van 78% over een lengte van 150 m.

De vrijetijdsactiviteiten in Mayrhofen
De hele winter lang is er een rijkgevulde sportieve, culturele en evenementenagenda. Een chique en elegante après-skisfeer: kuier door de chique winkels en ontspan in het aqualudieke centrum. Om uw dag af te sluiten, kunt u zich uitleven op de dansvloer in de talrijke discotheken.

Mayrhofen is een energiek station en een vakantiebestemming voor iedereen! U hoeft alleen nog maar uw skimateriaal te reserveren, in de buurt van uw accommodatie, dankzij Skiset, dat zich aan de voet van de pistes van Mayrhofen bevindt.

U wilt uw ski's huren in Mayrhofen im Zillertal, ontdek dan onze andere skigebieden in Zillertaler Alpen : skioord Gerlos, skioord Hippach, skioord Königsleiten, skioord Ramsau i. Zillertal, skioord Schwendau. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Manni Rental
Manni Rental
Area : --
Adres : Hauptstr. 443
Sport Manni II
Sport Manni II
Area : --
Adres : Hauptstr. 220