Hoogte
1200-3250 m
Alpineskiën
225 Km
Skipistes
9673319

Skiverhuur Plagne la Roche

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Plagne la Roche de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Plagne la Roche, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Plagne la Roche hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Plagne la Roche, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Plagne la Roche zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Plagne la Roche een ongeloofelijk skigebied aan. Plagne la Roche is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Plagne la Roche een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Plagne la Roche te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Plagne la Roche komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Skiset Chalet de la Roche
Skiset Chalet de la Roche
Area : --
Adres : SKISET la Roche 250 route des ouvertes