Hoogte
1000-2000 m
Alpineskiën
200 Km
Skiliften
55
Skipistes
909416

Skiverhuur Hinterglemm

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Hinterglemm de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Hinterglemm, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Hinterglemm hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Hinterglemm, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Hinterglemm zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Hinterglemm een ongeloofelijk skigebied aan. Hinterglemm is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Hinterglemm een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Hinterglemm te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Hinterglemm komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Rabbitsport I Alpina
Rabbitsport I Alpina
Area : --
Adres : Dorfstr. 178
Rabbitsport II Zwölferkogel
Rabbitsport II Zwölferkogel
Area : --
Adres : Zwölferkogelweg 137
Rabbitsport III Adler
Rabbitsport III Adler
Area : --
Adres : Hasenbachweg 378
Rabbitsport IV OST
Rabbitsport IV OST
Area : --
Adres : Dorfstrasse 321