Hoogte
600-838 m

Skiverhuur Willingen

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Willingen de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Willingen, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Willingen hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Willingen, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Willingen zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Willingen een ongeloofelijk skigebied aan. Willingen is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Willingen een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Willingen te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Willingen komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Snow & Bike Factory Willingen
Snow & Bike Factory Willingen
Area : --
Adres : Jörg Stremme Zur Hoppecke 5 Willingen