Hoogte
1350-3340 m
Alpineskiën
144 Km
Noords skiën
16 Km
Skiliften
34
Skipistes
674827

Skiverhuur Sölden - Hochsölden

Sölden - Hochsölden, een plaats om te skiën en te feesten 

Sölden - Hochsölden ligt in het Ötztal en is dé feestplaats in de Oostenrijkse Alpen. Het hoogteverschil is 1700 meter en de pistes liggen op ruim 3200 meter hoogte, waardoor optimale sneeuwcondities gedurende het hele skiseizoen gegarandeerd zijn. Met 144 km aan pistes, recreatiemogelijkheden, winkels, restaurants en skiverhuur zijn alle voorwaarden aanwezig voor een geslaagd verblijf. 

Wintersport in Sölden - Hochsölden

Na een bezoek aan een van de skiverhuurshops kunt u met een van de 31 skiliften naar de 40 pistes van het skigebied Sölden - Hochsölden. U kunt ook nordic skiën op 16 km speciaal geprepareerde pistes, een van de twee sneeuwparken van het skigebied uitproberen of gebruik maken van de rodelbanen. 

Goed om te weten: Ontdek de gletsjers!

Het dorp Sölden - Hochsölden ligt in de prachtige regio Tirol. Om het te ontdekken moet je een onvergetelijke winterwandeling maken naar een van de twee gletsjers in het dorp.   

Sölden - Hochsölden, een feestelijke plaats.

Is Sölden - Hochsölden de bestemming van uw volgende wintervakantie? Bezoek onze skiverhuurshops Skiset bij de skiliften en uw accommodatie voor een onvergetelijk verblijf in Tirol.

U wilt uw ski's huren in Sölden - Hochsölden, ontdek dan onze andere skigebieden in Ötztaler Alpen : skioord Obergurgl - Hochgurgl, skioord Oetz, skioord Pitztal Hochzeiger - Arzl, skioord Pitztal Hochzeiger - Jerzens, skioord Pitztal Hochzeiger - St. Leonh, skioord Sautens, skioord Umhausen, skioord Vent. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Sunup Sports Hochsölden
Sunup Sports Hochsölden
Area : --
Adres : Hochsöldenstr. 24
Sunup Sports Talstation Giggijochbahn
Sunup Sports Talstation Giggijochbahn
Area : --
Adres : Giggijochstr. 10
Sunup Sports Zentrum
Sunup Sports Zentrum
Area : --
Adres : Dorfstrasse 5