Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1350-3340 m
Alpineskiën
144 Km
Noords skiën
16 Km
Skiliften
34
Skipistes
674827

Skiverhuur Sölden - Hochsölden

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Sölden - Hochsölden de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Sölden - Hochsölden, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Sölden - Hochsölden hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Sölden - Hochsölden, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Sölden - Hochsölden zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Sölden - Hochsölden een ongeloofelijk skigebied aan. Sölden - Hochsölden is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Sölden - Hochsölden een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Sölden - Hochsölden te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Sölden - Hochsölden komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Sunup Sports Hochsölden
Sunup Sports Hochsölden
Area : --
Adres : Hochsöldenstr. 24
Sunup Sports Talstation Giggijochbahn
Sunup Sports Talstation Giggijochbahn
Area : --
Adres : Giggijochstr. 10
Sunup Sports Zentrum
Sunup Sports Zentrum
Area : --
Adres : Dorfstrasse 5