Skiverhuur : Sölden - Hochsölden
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
-8° / 4°
Last significant snowfall
donderdag 09 apr.

Sölden - Hochsölden

1350 m - 3340 m
144
16
34
Pistes: 674827

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Sölden - Hochsölden de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Sölden - Hochsölden, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Sölden - Hochsölden hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Sölden - Hochsölden, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Sölden - Hochsölden zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Sölden - Hochsölden een ongeloofelijk skigebied aan. Sölden - Hochsölden is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Sölden - Hochsölden een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Sölden - Hochsölden te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Sölden - Hochsölden komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.