Skiverhuur : Risoul
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Mist
Temperaturen
-5° / 4°
Last significant snowfall
donderdag 26 mrt.

Risoul

1850 m - 2700 m
185
45
52
Pistes: 21454010

Risoul, genesteld in het hart van de Mélèzes, kijkt uit over de Mont Pelvoux en het massief van Les Écrins. Het is een hartelijk en bruisend station dat uitgeeft op het skigebied van La Forêt Blanche en zijn 21 groene pistes, 45 blauwe pistes, 40 rode pistes en 10 zwarte pistes, voor een totaal van 116 pistes verdeeld over 185 km.

Een skigebied voor alle niveaus
Naast zijn 116 pistes beschikt het skigebied van Risoul ook over 52 skiliften waarmee u zo weinig mogelijk tijd verliest. Het gebied van La Forêt Blanche beschikt bovendien over nog andere voorzieningen om iedereen een plezier te doen: snowparks, boardercross, slalompistes, speedskipiste (snelheidskiën, laatste wereldrecord van 254,958 km/u), natuurlijke rodelpistes en een terrein met een slee op rails, de “Luge Dévale”. Zowel beginnende als gevorderde skiërs kunnen hier dus veel plezier maken. Gezinnen en kinderen worden ook niet vergeten met de meer toegankelijke voorzieningen en pistes, waar ze rustig en zonder risico’s kunnen skiën.
Met zijn noordelijke gerichtheid en zijn hoogtepistes biedt het station kwaliteitsvolle sneeuw tot laat in het jaar aan: zo kunt u gegarandeerd 100% genieten van uw bergvakantie en alles in het werk stellen om te skiën en te genieten van alle geneugten van glijsporten.

Risoul, een skidorp met een gezellige charme
Het dorp van Risoul bestaat uit meerdere gehuchten met een rijk patrimonium en met een nog erg aanwezige, plaatselijke ambacht. U vindt er vele stenen en houten chalets die doen denken aan de traditionele bergdorpen. Bovendien kunt u alles te voet doen in een gezellige en hartelijke sfeer. Alle winkels en skiverhuur zijn rechtstreeks toegankelijk in het hart van Risoul.
Het station biedt bovendien heel wat andere activiteiten aan dan skiën en snowboarden, zoals parapente, tochten met de sneeuwscooter, elastische trampolines, ijsschaatsen, tokkelbaan en het beklimmen van een ijswaterval! Risoul telt ook traditionele restaurants waar u zich kunt verdiepen in de culinaire gebruiken van de Hautes-Alpes. Ten slotte kunnen nachtbrakers er ook veel plezier beleven in de dynamische kroegen van het station, waar ze tot in de vroege uurtjes kunnen doorgaan. En opdat u overal en altijd verbonden kunt blijven, stelt het station Wifi-verbindingen ter beschikking die overal in het station toegankelijk zijn. Zo kunt u uw mooiste vakantiekiekjes en uw hoogstandjes delen op uw sociale media.

Kies voor de huur van uw skimateriaal in Risoul een winkel uit, uw reisdatums, en klik vervolgens op Verder om meteen uw skimateriaal tegen verlaagde prijs te huren.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
Ecole de Ski Français de Risoul - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 26 € ½ day
Garderie Les bons petits Diables - Kinderopvang
From: 6 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: Prices not available
Dining hall: no
Club Piou-Piou de Risoul - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:30am to 4:30pm
Prices: 20 € ½ day
Dining hall: no