Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1423-2463 m
Alpineskiën
58 Km
Noords skiën
3 Km
Skiliften
14
Skipistes
12379

Skiverhuur Anzère

Tux, een skigebied met gegarandeerde sneeuw en het hele jaar geopend.

Het skigebied van Tux ligt op 3.250 m boven de zeespiegel en garandeert het hele jaar door kwaliteitssneeuw en gezonde lucht. Een verblijf hier is een garantie om te genieten van uitzonderlijke omstandigheden in het midden van een beschermd gebied dat toegankelijk is voor skiërs van alle niveaus.

Tux, het dorp aan de voet van een gletsjer

Tux bestaat uit twee dorpen: het historische centrum met de belangrijkste winkels en animatie (skiverhuur, kruidenierswinkels, bars, restaurants, enz.) en het bergstation van Hintertux, dat direct aan de gletsjer ligt en het hele jaar open is. Skiliften en bussen pendelen tussen beide plaatsen zodat vakantiegangers optimaal gebruik kunnen maken van alle faciliteiten van het station.

Goed om te weten: De Hintertuxer gletsjer is de meest bezochte gletsjer van Oostenrijk.

Hij is open en besneeuwd van oktober tot mei en is elk jaar de populairste en meest bezochte gletsjer van Oostenrijk. De meeste bezoekers komen om te skiën, maar anderen maken de busreis alleen voor het prachtige landschap.

De belangrijkste activiteiten in Tux

Het populaire skigebied van Tux biedt veel faciliteiten: Skiverhuur, winkels en restaurants, skilessen, een uitzichtterras, een acrobatisch surfpark en nog veel meer.

Het biedt zelfs een 12 kilometer lange afdaling vanaf de gletsjer naar beneden in het dal met een uitzonderlijk uitzicht en de steilste helling van Oostenrijk met een hellingspercentage van 78%.

Dit kleine Oostenrijkse skigebied heeft alles wat uw hartje begeert. Verbonden met het Zillertal en met geweldige mogelijkheden voor skitochten, bezorgt Tux u een onvergetelijke ervaring. En vergeet niet ons aanbod aan skiverhuur in het hart van het dorp te ontdekken, in een van onze speciale skisetwinkels.

De winkels in het skioord
Glycérine Sport
Glycérine Sport
Area : --
Adres : Imm. Cresta Route du Nord 5