Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1050-2055 m
Alpineskiën
110 Km
Noords skiën
12 Km
Skiliften
25
Skipistes
2255

Skiverhuur Bad Kleinkirchheim

Bad Kleinkirchheim is een wereldwijd bekende wintersportplaats, dat ook bekend staat om zijn spa's. Het station wordt erg gewaardeerd en de toeristen komen voornamelijk uit andere Europese landen, waaronder Italië. In het station is er aanzienlijk veel zon en natuurlijke sneeuw: er is gemiddeld 4 uur zon per dag en 130 centimeter sneeuw op hoogte.

Het skigebied is één van de belangrijkste in de streek: hij is verbonden met de stations van Saint-Oswald en Falkert. Kom glijden op de 103 kilometer pistes die zowel voor beginnende als meer ervaren skiërs geschikt zijn. Bad Kleinkirchheim staat bekend om het organiseren van de wereldkampioenschappen alpineskiën en biedt ideale omstandigheden en perfecte besneeuwing aan dankzij de moderne uitrusting van het station op vlak van sneeuwkanonnen.

Elk jaar verwelkomt dit station talrijke gezinnen met kinderen, aangezien de vele voorzieningen speciaal voor hen opgericht zijn. Zo zijn er kindertuinen en skischolen waar ze de geneugten van glijsporten kunnen ontdekken.

Naast alpineskiën kunt u in het station ook andere activiteiten ontdekken, zoals langlaufen op de 16 kilometer pistes, sneeuwschoenwandelen in een adembenemende omgeving, rodelen op de pistes van het station, hondensleetochten en zelf heliskiën. Mis de unieke ervaring in de beroemde thermen van Bad Kleinkirchheim niet!

Het station is erg bruisend in de winter: u zult er onvergetelijke herinneringen met het gezin of met vrienden aan overhouden, dankzij de vele kroegen, restaurants, winkels voor skiverhuur en discotheken in het dorp. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd in het hart van het station.

Kies voor de huur van uw skimateriaal in Bad Kleinkirchheim voor onze Skisetwinkel, die gunstig gelegen is aan de voet van uw verblijfplaats, aan de voet van de pistes.

De winkels in het skioord
Sport Christian I
Sport Christian I
Area : --
Adres : Dorfstrasse 72