Skiverhuur : Bad Kleinkirchheim
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
-3° / 4°
Last significant snowfall
donderdag 09 apr.

Bad Kleinkirchheim

1050 m - 2055 m
110
12
25
Pistes: 2255

Bad Kleinkirchheim is een wereldwijd bekende wintersportplaats, dat ook bekend staat om zijn spa's. Het station wordt erg gewaardeerd en de toeristen komen voornamelijk uit andere Europese landen, waaronder Italië. In het station is er aanzienlijk veel zon en natuurlijke sneeuw: er is gemiddeld 4 uur zon per dag en 130 centimeter sneeuw op hoogte.

Het skigebied is één van de belangrijkste in de streek: hij is verbonden met de stations van Saint-Oswald en Falkert. Kom glijden op de 103 kilometer pistes die zowel voor beginnende als meer ervaren skiërs geschikt zijn. Bad Kleinkirchheim staat bekend om het organiseren van de wereldkampioenschappen alpineskiën en biedt ideale omstandigheden en perfecte besneeuwing aan dankzij de moderne uitrusting van het station op vlak van sneeuwkanonnen.

Elk jaar verwelkomt dit station talrijke gezinnen met kinderen, aangezien de vele voorzieningen speciaal voor hen opgericht zijn. Zo zijn er kindertuinen en skischolen waar ze de geneugten van glijsporten kunnen ontdekken.

Naast alpineskiën kunt u in het station ook andere activiteiten ontdekken, zoals langlaufen op de 16 kilometer pistes, sneeuwschoenwandelen in een adembenemende omgeving, rodelen op de pistes van het station, hondensleetochten en zelf heliskiën. Mis de unieke ervaring in de beroemde thermen van Bad Kleinkirchheim niet!

Het station is erg bruisend in de winter: u zult er onvergetelijke herinneringen met het gezin of met vrienden aan overhouden, dankzij de vele kroegen, restaurants, winkels voor skiverhuur en discotheken in het dorp. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd in het hart van het station.

Kies voor de huur van uw skimateriaal in Bad Kleinkirchheim voor onze Skisetwinkel, die gunstig gelegen is aan de voet van uw verblijfplaats, aan de voet van de pistes.

Vælg en butik