Hoogte
927-1900 m
Alpineskiën
56 Km
Noords skiën
40 Km
Skiliften
15
Skipistes
21143

Skiverhuur Flachau

Flachau, een onvergetelijke, Oostenrijkse vakantie
In het station van Flachau, gelegen in het Oostenrijkse gebied Ski Amadé (één van de grootste van Europa), kunt u verblijven in het hart van een niet te missen plaats voor alle liefhebbers van skiën en van kwaliteitsvolle sneeuw. Een gezellige en bruisende stad die toegang geeft tot het hele gebied.

Het gebied van Ski Amadé
Dit zeer grote skigebied, met 28 grote stations met verschillende bezoekersaantallen (waaronder Flachau), telt 860 kilometer pistes en meer dan 300 skiliften.

Goed om te weten: sneeuw gegarandeerd
Dankzij zijn ligging in het hartje van de Alpen en zijn talrijke sneeuwkanonnen is er gegarandeerd sneeuw gedurende de hele winterperiode. Het is de ideale plek om te skiën en om te genieten van een onvergetelijke vakantie in het hartje van een station dat al het nodige te bieden heeft voor een goede sportbeoefening (skiverhuur, verkoop van uitrusting, afkoppelbare skiliften met verwarmde zitkussens, enz.).

De voorzieningen van het station van Flachau
Hoewel de stad Flachau weinig bekend staat, is het aan het einde van de dag een bruisend station met talrijke voorzieningen:
• Een snow space en een verlichte piste om te genieten van het nachtelijk skiën;• Een permanente snelheidstracker;
• Een bekende piste waar de wereldbeker van Griebenkar ooit plaatsvond;
• Langlaufpistes;
• Gegarandeerd sneeuw dankzij de sneeuwkanonnen op bijna alle pistes (de beginnerspistes inbegrepen);
• En alle nodige infrastructuren voor een sportieve vakantie: skilessen, skiverhuur, souvenirwinkels, winkels voor verkoop van skimateriaal, enz.In het bruisende, gezellige en hartelijke station van Flachau kunt u in het hartje van één van de meest gewaardeerde skigebieden van Europa verblijven.

Haal uw materiaal in één van onze Skisetwinkels voor skiverhuur in het hart van het station.

U wilt uw ski's huren in Flachau, ontdek dan onze andere skigebieden in Radstädter Tauern : skioord Wagrain. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Sport im Ort - Achter Jet
Sport im Ort - Achter Jet
Area : --
Adres : Hotel Montanara
Sport im Ort - Space Jet
Sport im Ort - Space Jet
Area : --
Adres : Beim Parkplatz