Hoogte
600-2000 m
Alpineskiën
52 Km
Noords skiën
100 Km
Skiliften
21
Skipistes
14335

Skiverhuur Alpbach

Alpbach

 

Alpbach, de mooiste wintersportplaats van Oostenrijk

 

Alpbach staat bekend om zijn charme, de schattige boerderijen die typisch zijn voor de regio en zijn uitzonderlijke skigebied. Het is een resort met ideale en gevarieerde omstandigheden. 

 

Een uitzonderlijk skigebied

 

Liefhebbers van freeriden zijn al overtuigd door een van de pistes in dit Tiroolse skioord. Met sportieve afdalingen en goede natuurlijke sneeuw komen free-riders elk jaar naar het gebied.

 

Aan de andere kant van Alpbach kunnen gezinnen en beginners ski's huren en genieten van meer dan 109 kilometer piste en maar liefst 80 liften.

 

Goed om te weten: een van de grootste skigebieden van Tirol

 

Met meer dan 100 kilometer piste biedt het gebied een ruim aanbod voor beginners en gevorderden. En met een breed scala aan skiverhuurmogelijkheden is het onmogelijk om niet te vinden wat u zoekt.

 

Vakantie in een typisch Tirools dorp

 

Ook al beschikt het gebied over een indrukwekkende hoeveelheid skifaciliteiten en uitrusting (pistes, sneeuwparken, liften, enz.), de charme van het gebied wordt niet aangetast. De voor de regio typische houten boerderijen staan langs de ongerepte weiden en het uitzicht op de bergen is adembenemend. Een uitzonderlijk panorama dat uniek is in Europa.

 

Wat te doen in Alpbach?

 

Er zijn vele redenen om naar Alpbach te komen. Er zijn vele redenen om naar Alpbach te komen: om te genieten van het skiplezier, om te profiteren van de vele originele berghutten, om het uitzicht te bewonderen tijdens zomerse wandelingen of trektochten, of om paragliding te proberen.

 

Een echt wit paradijs, als je Alpbach eenmaal ontdekt, is het moeilijk om te vertrekken. Alles wordt in het werk gesteld om u het leven gemakkelijker te maken, zoals uw skihuur, die voor u klaarstaat in een van onze Skiset winkels die direct naast de piste liggen.

De winkels in het skioord
Schi- und Sportshop Alpbachtal
Schi- und Sportshop Alpbachtal
Area : --
Adres : Achenschmiede 145