Hoogte
350-583 m

Skiverhuur Aosta

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Aosta de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Aosta, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Aosta hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Aosta, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Aosta zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Aosta een ongeloofelijk skigebied aan. Aosta is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Aosta een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Aosta te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Aosta komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in Aosta, ontdek dan onze andere skigebieden in Aosta : skioord Pila. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Gal Sport AOSTA
Gal Sport AOSTA
Area : --
Adres : Partenza impianti AOSTA-PILA