Skiverhuur : Chatel
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Partly Cloudy
Temperaturen
-3° / 4°
Last significant snowfall
donderdag 09 apr.

Chatel

1100 m - 2200 m
83
40
47
Pistes: 1117165

Châtel, een oord in het hart van het gebied
Les Portes du SoleilHet skistation van Châtel, dat op 1200 m hoogte en op de kruising tussen Frankrijk en Zwitserland ligt, heeft een bevoorrechte positie in het hart van één van de grootste skigebieden van Europa. Met zijn schilderachtige bergkarakter biedt het aanzienlijk veel comfort en alle voorzieningen aan die nodig zijn om te glijden (talrijke pistes en skiliften, skiverhuur en verhuur van allerlei materiaal, enz.).

Een traditioneel en gezinsvriendelijk station
De sfeer is er erg aangenaam en de beschermde, schilderachtige architectuur geeft het station een vleugje authenticiteit. Het dorp bestaat uit twee centra (Linga en Super Châtel), die met elkaar verbonden zijn met een gratis pendeldienst. Beide centra hebben nuttige en waardevolle winkels voor een verblijf in de bergen: kruidenierswinkels en voedingswinkels, restaurants en kroegen, verhuur van skiuitrusting, enz.

Wat doen in Châtel?
Ervaren skiërs kunnen in enkele minuten met de gondels naar de belangrijkste centrale gedeeltes van het skigebied. Maar Châtel biedt ook de mogelijkheid om te sneeuwschoenwandelen op 7 bewegwijzerde routes en te genieten van 40 kilometer langlaufpistes en van een ijspiste.Met zijn 45 skipistes, zijn 43 skiliften en zijn talrijke aanbiedingen voor skiverhuur is er alles aan gedaan om liefhebbers van glijsporten te verrukken.

Goed om te weten:
12 skistations die met elkaar verbonden zijnOp het gebied van Les Portes du Soleil zijn er 8 Franse en 4 Zwitserse stations dankzij de skiliften met elkaar verbonden. Zo kunt u genieten van 650 kilometer pistes.

Châtel bevindt zich in het hart van één van de grootste skigebieden van Europa en is een must voor alle liefhebbers van glijsporten. Een belangrijke reden om het station te ontdekken en zo snel mogelijk de huur van uw skimateriaal in Châtel te regelen in één van de Skisetwinkels vlakbij uw accommodatie.

Kinderopvang & Skilessen
LE CLUB PIOU PIOU - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 8:45am to 12:30pm and from 1:30pm to 5:15pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 69 € / day - 37 € / morning