Hoogte
1350-2750 m
Alpineskiën
65 Km
Noords skiën
30 Km
Skiliften
13
Skipistes
77112

Skiverhuur La Norma

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is La Norma de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in La Norma, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in La Norma hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in La Norma, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van La Norma zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt La Norma een ongeloofelijk skigebied aan. La Norma is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt La Norma een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft La Norma te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar La Norma komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Relief
Relief
Area : --
Adres : Le Village