Hoogte
1300-2800 m
Alpineskiën
125 Km
Noords skiën
27 Km
Skiliften
26
Skipistes
1117235

Skiverhuur Val Cenis

Het skistation Val Cenis ligt in het massief van de Haute-Maurienne, aan de grens met Italië, en bestaat uit de dorpen Lanslebourg-Mont-Cenis en Lanslevillard. Het station biedt u 56, voor alle niveaus van het gezin geschikte pistes aan, verdeeld over een gebied van 125 km en bediend door 31 skiliften. U kunt er genieten van 11 groene pistes, 17 blauwe pistes, 23 rode pistes en 5 zwarte pistes. Bovendien zorgen 125 besneeuwers voor de best mogelijke skiomstandigheden tijdens uw wintersportverblijf. Het gebied van Val Cenis-Vanoise heeft voor liefhebbers van nieuwe glijsporten ook twee snowparks en twee boardercrosses ter beschikking om hun honger naar sensatie te stillen. Ten slotte beschikt het station over een dertigtal kilometer langlaufpistes met adembenemende uitzichten op de omliggende massieven.

Val Cenis, dat betekent ook vele andere activiteiten dan skiën, zoals de hondensleetochten, parapente om de stations van de Haute-Maurienne vanuit de lucht te ontdekken en de uitstekende rodelpiste van 900 m, toegankelijk vanaf de bergtop van de gondel Val Cenis Le Haut. In het dorp zelf kunt u een rijk patrimonium ontdekken tijdens geleide uitstappen, genieten van de gastronomie van de Savoie in één van de vele restaurants van het station of zich ontspannen met het gezin of met vrienden in één van de kroegen.

Kies voor de huur van uw skimateriaal in Val Cenis een winkel uit, uw reisdatums, en klik vervolgens op Verder om meteen uw skimateriaal tegen verlaagde prijs te huren.

De winkels in het skioord
Dalcin Shop 1
Dalcin Shop 1
Area : Les Champs
Adres : Résidence le Critérium - Plan des Champs
Dalcin Shop 2
Dalcin Shop 2
Area : Les Champs
Adres : Résidence les Alpages - Plan des Champs
Skiset Saint Charles
Skiset Saint Charles
Area : Lanslebourg
Adres : rue des Crueux
Skiset Valcenis le Haut
Skiset Valcenis le Haut
Area : Lanslevillard
Adres : Val Cenis Le Haut
Skiset Sports Vanoise
Skiset Sports Vanoise
Area : Lanslevillard
Adres : Centre Commercial
Exclusif Residence VVF Rive Gauche
Exclusif Residence VVF Rive Gauche
Area : --
Adres : Plan Champs