Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1300-2800 m
Alpineskiën
125 Km
Noords skiën
27 Km
Skiliften
26
Skipistes
1117235

Skiverhuur Val Cenis

Het skistation Val Cenis ligt in het massief van de Haute-Maurienne, aan de grens met Italië, en bestaat uit de dorpen Lanslebourg-Mont-Cenis en Lanslevillard. Het station biedt u 56, voor alle niveaus van het gezin geschikte pistes aan, verdeeld over een gebied van 125 km en bediend door 31 skiliften. U kunt er genieten van 11 groene pistes, 17 blauwe pistes, 23 rode pistes en 5 zwarte pistes. Bovendien zorgen 125 besneeuwers voor de best mogelijke skiomstandigheden tijdens uw wintersportverblijf. Het gebied van Val Cenis-Vanoise heeft voor liefhebbers van nieuwe glijsporten ook twee snowparks en twee boardercrosses ter beschikking om hun honger naar sensatie te stillen. Ten slotte beschikt het station over een dertigtal kilometer langlaufpistes met adembenemende uitzichten op de omliggende massieven.

Val Cenis, dat betekent ook vele andere activiteiten dan skiën, zoals de hondensleetochten, parapente om de stations van de Haute-Maurienne vanuit de lucht te ontdekken en de uitstekende rodelpiste van 900 m, toegankelijk vanaf de bergtop van de gondel Val Cenis Le Haut. In het dorp zelf kunt u een rijk patrimonium ontdekken tijdens geleide uitstappen, genieten van de gastronomie van de Savoie in één van de vele restaurants van het station of zich ontspannen met het gezin of met vrienden in één van de kroegen.

Kies voor de huur van uw skimateriaal in Val Cenis een winkel uit, uw reisdatums, en klik vervolgens op Verder om meteen uw skimateriaal tegen verlaagde prijs te huren.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De winkels in het skioord
Dalcin Shop 1
Dalcin Shop 1
Area : --
Adres : Résidence le Critérium - Plan des Champs
Dalcin Shop 2
Dalcin Shop 2
Area : --
Adres : Résidence les Alpages - Plan des Champs
Exclusif Residence VVF Rive Gauche
Exclusif Residence VVF Rive Gauche
Area : --
Adres : Plan Champs
Skiset Saint Charles
Skiset Saint Charles
Area : --
Adres : rue des Crueux
Skiset Valcenis le Haut
Skiset Valcenis le Haut
Area : --
Adres : Val Cenis Le Haut