Skiverhuur : Val Cenis
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
-8° / 3°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Val Cenis

1300 m - 2800 m
125
27
26
Pistes: 1117235

Het skistation Val Cenis ligt in het massief van de Haute-Maurienne, aan de grens met Italië, en bestaat uit de dorpen Lanslebourg-Mont-Cenis en Lanslevillard. Het station biedt u 56, voor alle niveaus van het gezin geschikte pistes aan, verdeeld over een gebied van 125 km en bediend door 31 skiliften. U kunt er genieten van 11 groene pistes, 17 blauwe pistes, 23 rode pistes en 5 zwarte pistes. Bovendien zorgen 125 besneeuwers voor de best mogelijke skiomstandigheden tijdens uw wintersportverblijf. Het gebied van Val Cenis-Vanoise heeft voor liefhebbers van nieuwe glijsporten ook twee snowparks en twee boardercrosses ter beschikking om hun honger naar sensatie te stillen. Ten slotte beschikt het station over een dertigtal kilometer langlaufpistes met adembenemende uitzichten op de omliggende massieven.

Val Cenis, dat betekent ook vele andere activiteiten dan skiën, zoals de hondensleetochten, parapente om de stations van de Haute-Maurienne vanuit de lucht te ontdekken en de uitstekende rodelpiste van 900 m, toegankelijk vanaf de bergtop van de gondel Val Cenis Le Haut. In het dorp zelf kunt u een rijk patrimonium ontdekken tijdens geleide uitstappen, genieten van de gastronomie van de Savoie in één van de vele restaurants van het station of zich ontspannen met het gezin of met vrienden in één van de kroegen.

Kies voor de huur van uw skimateriaal in Val Cenis een winkel uit, uw reisdatums, en klik vervolgens op Verder om meteen uw skimateriaal tegen verlaagde prijs te huren.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
Halte-Garderie Les P'tits Loups - Kinderopvang
From: 6 months old
Openning hours: Sunday to Friday from 9:00am to 12:30 and from 1:30pm to 5:15pm
Prices: 22 € ½ day
Dining hall: no
Club enfant Les P'tits Durs - Kinderclubs
From: 6 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 18 € ½ day
Dining hall: yes