Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
800-2000 m
Alpineskiën
170 Km
Noords skiën
49 Km
Skiliften
51
Skipistes
707624

Skiverhuur Kirchberg

Kirchberg, welkom in het witte paradijs
Kirchberg, een schilderachtig Oostenrijks dorp in het hart van Tirol, ligt op 837 m hoogte en heeft een enorme reputatie. Charme en vriendelijkheid zijn de kernwoorden die zijn reputatie het beste uitdrukken. Dankzij zijn immens groot en gevarieerd gebied bekoort hij zowel alpineskiërs als langlaufers.

Prachtig, Oostenrijks station
Het station van Kirchberg strekt zich uit tussen 860 en 2000 meter hoogte, is verbonden met het skigebied van Kitzbühel en heeft ongeëvenaarde sneeuwomstandigheden en enorm veel zon gedurende het hele wintersportseizoen. Dankzij de 54 skiliften kunt u genieten van de enorme mogelijkheden van het domein, dat niet minder dan 17 km zwarte pistes, 61 km rode pistes en 101 km blauwe pistes telt. Liefhebbers van freestyle en ludieke terreinen kunnen ook met volle teugen genieten in het Snowpark. Wat hebt u nog meer nodig om plezier te maken, vooruitgang te boeken en zich te vervolmaken?Maak, alvorens deze witte mantel te verkennen en de pistes af te dalen, gebruik van de verhuur van skimateriaal, met de modernste uitrustingen.

Goed om te weten:
onderdompeling in het Tiroolse levenAls après-ski biedt Kirchberg een rijk programma vol festiviteiten en culturele evenementen aan.

De après-ski in Kirchberg
U kunt er aan een tafeltje in een herberg of in een gastronomisch restaurant genieten van de Tiroolse specialiteiten en de eeuwenoude tradities. Kirchberg wemelt van de typische markten om aan uw shoppingwensen tegemoet te komen. In het verlengde van de sneeuwactiviteiten kunt u zich laten verleiden door een natuurlijke rodelpiste of een nachtelijke skitocht, maar denk eerst aan de huur van uw skimateriaal!

Kiezen voor Kirchberg betekent genieten van vele ontspanningsmogelijkheden in het hart van het dorp en daarbuiten, zonder de bevoorrechte toegang tot het skigebied van Kitzbühel te vergeten. En kies voor de huur van uw skimateriaal voor één van onze Skisetwinkels in Kirchberg, die gunstig gelegen zijn aan uw verblijfplaats of aan de voet van de pistes.

De winkels in het skioord
Sport Rudi Wintersport Shop, Rental, Service
Sport Rudi Wintersport Shop, Rental, Service
Area : --
Adres : Lendstrasse 16