Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1800-2400 m
Alpineskiën
70 Km
Noords skiën
45 Km
Skiliften
36
Skipistes
526146

Skiverhuur Avoriaz

Avoriaz, in het hart van het gebied van Les Portes du Soleil
Avoriaz ligt op een zonnig plateau op 1800 m hoogte en verwelkomt u in zijn idyllische omgeving. Het volledig autovrije skistation werd opgericht in 1964 en zijn gebouwen, die ontworpen zijn om op te gaan in het reliëf van de omliggende bergen, zijn allemaal toegankelijk met de ski’s aan de voeten.

Het uitgestrekte skigebied van Les Portes du Soleil
Het skigebied van Avoriaz beschikt niet alleen over 75 km piste, maar maakt ook deel uit van het grote skigebied van Les Portes du Soleil, het grootste grensoverschrijdende skigebied ter wereld. Het station is namelijk verbonden via 650 km pistes met 11 andere Franse en Zwitserse stations, die op de flanken van het Chablais-massief genesteld liggen. Zo kunt u elke dag een andere route skiën en een echte reis doorheen de bergen maken op uw skilatten.
Avoriaz, dat steeds een voorloper op vlak van wintersporten is en het middelpunt van dit uitgestrekte gebied vormt, heeft talrijke freestyle-zones (snowparks, halfpipes, enz.), tot groot plezier van de grootste liefhebbers van spannende uitdagingen. Vanuit het station kunt u ook naar de Val d’Abondance, de Val de Morgins, de Vallée d’Aulps of de Val d’Illiez om er te genieten van unieke en prachtige uitzichten op dit beschermde natuurlandschap. Voor liefhebbers van langlaufen zijn er 37,5 kilometer pistes (verdeeld over 8 circuits) en evenveel adembenemende uitzichten op de omgeving van het station van Avoriaz. De pistes leiden u doorheen dennenbossen en plateaus en laten u zo kammen en alle bergtoppen van het gebied ontdekken. En vanuit het uitgestrekte gebied van Les Portes du Soleil hebt u toegang tot 250 kilometer extra langlaufpistes.

Goed om te weten:
Een uitzonderlijke hoeveelheid sneeuw tijdens het hele seizoenDit hooggelegen skigebied beschikt over een schitterende sneeuwkwaliteit tijdens de hele winter. Zo valt er gemiddeld niet minder dan 8 meter sneeuw per winter, waardoor er van december tot april in de allerbeste omstandigheden geskied kan worden.

Activiteiten voor alle bergliefhebbers
Parapente, schaatsbaan, duiken onder ijs en mountainbiken in de sneeuw zijn de alternatieve activiteiten voor zij die niet skiën. De wellnesscentra en het zwembad bezorgen u ook lange momenten van ontspanning in de namiddag of na een dagje skiën. De talrijke winkels, restaurants, pubs en kroegen brengen het station tot leven tijdens de gezellige en feestelijke après-ski-avonden in een warm en typisch kader.

Reserveer daarom meteen op onze website de huur van uw skimateriaal in Avoriaz, zodat uw materiaal meteen na uw aankomst beschikbaar is in de winkel die zich het dichtst bij uw verblijfplaats bevindt.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De winkels in het skioord
Amara Sport
Amara Sport
Area : Amara
Adres : 258 route des Grolets -Résidence le Dharma
Mir Famose
Mir Famose
Area : Festival
Adres : 33 place du Snow - Le Snow
Quiksilver
Quiksilver
Area : Festival
Adres : 2 Promenade du Festival
Ski Fun
Ski Fun
Area : Falaise
Adres : Le Neva 74110 Avoriaz
Ski Land
Ski Land
Area : Falaise
Adres : 34 rue du Douchka - Le Douchka
Skiset (Exclusiv. Belambra)
Skiset (Exclusiv. Belambra)
Area : Crozats
Adres : Belambra Clubs Avoriaz "Les Cimes du Soleil"
Skiset Amara by Rossignol
Skiset Amara by Rossignol
Area : Amara
Adres : 258 Rte des Grolets - Résidence le Dharma
Skiset Crozats
Skiset Crozats
Area : Crozats
Adres : résidence Electra
Superski
Superski
Area : Festival
Adres : 89 promenade du Festival - les Fontaines Blanches