Hoogte
1270-2630 m
Alpineskiën
35 Km
Skiliften
6
Skipistes
3265

Skiverhuur Mallnitz

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Mallnitz de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Mallnitz, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Mallnitz hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Mallnitz, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Mallnitz zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Mallnitz een ongeloofelijk skigebied aan. Mallnitz is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Mallnitz een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Mallnitz te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Mallnitz komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Wolligger Sports I
Wolligger Sports I
Area : --
Adres : --
Wolligger Sports II
Wolligger Sports II
Area : --
Adres : Stappitz 87