Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1200-3250 m
Alpineskiën
425 Km
Noords skiën
153 Km
Skiliften
160
Skipistes
111296537

Skiverhuur Arc 1600

Arc 1600, dat aan de voet van de Rocher des Deux Têtes ligt, ziet uit op de omgeving en ligt op het zuidwesten zodat u zeker kunt zijn van ideale sneeuw gedurende het hele seizoen.De skipistes die midden door de bossen kronkelen garanderen u er helemaal “uit” te zijn in een grandioze natuur.Berceau des Arcs is ook een oord waar u zich heerlijk zult voelen. Het is een skistation voor het gezin, zonder verkeer. Het heeft door de jaren heen authenticiteit en functionaliteit, intimiteit en gezelligheid in harmonie met elkaar kunnen verenigen. Het is rijk aan oorspronkelijke architectuur dat een eenheid vormt met de natuur. Het is er rustig en biedt een intieme en gezellige schuilplaats voor hen die voor de sport zijn gekomen en voor hen die er voor de rust zijn.
In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De winkels in het skioord
La Cachette
La Cachette
Area : --
Adres : Hôtel la Cachette
Skiset Pierre Blanche
Skiset Pierre Blanche
Area : --
Adres : Place du Soleil