Hoogte
1430-3334 m
Alpineskiën
62 Km
Skiliften
29
Skipistes
323175

Skiverhuur Arabba

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Arabba de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Arabba, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Arabba hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Arabba, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Arabba zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Arabba een ongeloofelijk skigebied aan. Arabba is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Arabba een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Arabba te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Arabba komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Orizon
Orizon
Area : --
Adres : Via Precumon 20
Sport Samont
Sport Samont
Area : --
Adres : Via Boè-Arabba 26