Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1600-2500 m
Alpineskiën
265 Km
Noords skiën
13 Km
Skiliften
68
Skipistes
18664814

Skiverhuur Flaine

Flaine, een station aan de voet van de pistes
Flaine ligt tussen Genève en Chamonix en is een autovrij station waar u met de ski’s aan de voeten kunt genieten van alle voorzieningen. Met zijn centrum en al zijn winkels (voeding, skiverhuur, restaurants en animaties, enz.) is hij geschikt voor alle bezoekers, zowel gezinnen als gevorderde skiërs.

Flaine, in het hart van Le Grand Massif
Het station, dat met de gebieden Morillon, Les Carroz, Samoëns en Sixt-Fer-à-Cheval verbonden is, biedt skiërs een speelterrein van 265 kilometer pistes aan. Het bestaat uit 5 niveaus en bevindt zich tussen 1500 en 1800 meter hoogte:
• Flaine Front de neige op 1500 meter;
• Flaine Forum op 1600 meter;
• Flaine Forêt op 1700 meter;
• Flaine Montsoleil op 1750 meter;
• En de Hameau de Flaine op 1800 meter.

Goed om te weten: een kunstzinnig station
Flaine, ontworpen door de wereldwijd bekende architect Marcel Breuer, wordt gekenmerkt door een overvloed aan kunstwerken in het hart van het station. U hoeft slechts even naar boven te kijken om architecturale schatten te bewonderen die samengaan met de besneeuwde bergtoppen.

Een uitzonderlijke ligging
Dankzij zijn hoogteligging en zijn ligging in het hart van de Alpen garandeert Flaine aan het einde van het seizoen op de bergtoppen een uitzonderlijke hoeveelheid sneeuw tot 4 meter. In het station kunt u vanaf de bergtop van Les Grandes Platières, op een hoogte van 2500 meter, ook een adembenemend uitzicht van 360° ontdekken op de massieven van de Mont-Blanc, Les Aravis en de Jura. U vindt er uiteraard alle voorzieningen die een goed bergstation waardig zijn, zoals winkels voor skiverhuur, lessen en alle nuttige winkels.

Alle liefhebbers van glijsporten zullen plezier beleven in dit zeer praktische, autovrije station. Met de ski's aan de voeten kan eenieder zich naar zijn uitverkoren pistes begeven. Wacht daarom na uw aankomst niet te lang om uw uitrusting te gaan uitkiezen in een Skisetwinkel voor skiverhuur in het centrum van het station.

De winkels in het skioord
Extrem Mountain
Extrem Mountain
Area : --
Adres : Place du Forum
Flaine Sport (La Forêt)
Flaine Sport (La Forêt)
Area : --
Adres : résidence de la Forêt
Général Sports Le Hameau
Général Sports Le Hameau
Area : --
Adres : Le Hameau de Flaine
Snow Service Forêt
Snow Service Forêt
Area : --
Adres : Galerie Marchande de la Fôret