Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
750-2000 m
Alpineskiën
77 Km
Noords skiën
40 Km
Skiliften
26
Skipistes
252725

Skiverhuur Zell am See

Zell am See, genieten van het skiën aan de rand van een meer
Zell am See bevindt zich in de deelstaat Salzburg en ligt aan de rand van het meer met dezelfde naam. Het is een mooie, grote stad, vergelijkbaar met Chamonix, waar bezoekers van zowel een skistation als een kuuroord kunnen genieten.

Een compleet en zeer praktisch station
Vanuit het centrum van Zell am See of vanuit bepaalde wijken kunnen skiërs meteen het skigebied in. Ze kunnen ook naar de gletsjer van Kitzsteinhorn en genieten van uitzonderlijke uitzichten.

Goed om te weten:
Zell am Zee is verbonden met het skicentrum van SchmittenSkiërs die nog meer skiterrein willen en van hun gehuurde skimateriaal willen genieten, kunnen naar het skicentrum van Schmitten gaan om er te genieten van de skiliften en de 50 bospistes.

Wat doen in Zell am See?
Naast het uitgestrekte skigebied van 130 kilometer kunnen skiërs gebruikmaken van de talrijke sportvoorzieningen, zoals de halfpipe, een piste tegen de klok, carvingmogelijkheden en het kuuroord en zijn voorzieningen, en kunnen ze zich ook materiaal aanschaffen in een winkel voor skiverhuur op de pistes zelf of de nieuwste skiliften testen, zoals de stoeltjeslift van Sonnenalm met verwarmde zitjes en een beschermende koepel.

Het station Zell am See ligt in het hart van een prachtige vallei en is aantrekkelijk dankzij zijn aanbod (lessen, sportvoorzieningen, skiverhuur), maar ook dankzij zijn dynamisme en zijn kwaliteitsvolle ontvangst.

De winkels in het skioord
Treffpunkt Europsport
Treffpunkt Europsport
Area : --
Adres : Schillerstr. 4