Hoogte
1500-3000 m
Alpineskiën
140 Km
Skiliften
27
Skipistes
557015

Skiverhuur Crans-Montana

Crans-Montana, de charme en luxe van skiën in Zwitserland
Het Zwitserse station van Crans-Montana, dat op een plateau op 1500 meter hoogte ligt, geniet wereldfaam. Het station is zonnig, is uitzonderlijk gelegen in het midden van de hoge bergtoppen van de Alpen en verwelkomt gezinnen en sterren die op zoek zijn naar een zowel sportieve als luxueuze vakantie.

Een Zwitsers station om te skiën en shoppen
Crans-Montana maakt deel uit van de zeer exclusieve club van meest prestigieuze skistations. Met zijn luxewinkels, winkels voor skiverhuur en vele trendy en gastronomische restaurants is het dé bestemming voor zij die sport en stijl willen combineren.
Het station beschikt over een gevarieerd skigebied dat toegankelijk is voor iedereen. Zo kunt u tot boven 3000 meter hoogte stijgen om de bekende gletsjer van Plaine Morte te ontdekken en kunt u toegang krijgen tot de nationale piste van 12 km.

Goed om te weten: een skigebied van 140 kilometer
Na het noodzakelijke bezoek langs de winkel voor skiverhuur kunnen sneeuwliefhebbers de pistes voor alle niveaus en de 23 bijhorende skiliften ontdekken in het station.

De andere troeven van Crans-MontanaHet station bestaat uit de dorpen Crans en Montana en biedt een uitzicht van 180° aan op de omringende bergtoppen. En dankzij zijn uitzonderlijke ligging en zijn gevarieerde skigebied vinden er jaarlijks vele internationale competities plaats.
Ten slotte beschikt het station, voor zij die cultuur en sport willen combineren, over een treinmuseum met 1300 showmodellen.

Skiën in uitzonderlijke omstandigheden en genieten van de luxueuze en comfortabele voorzieningen, dat is wat dit station te bieden heeft. En opdat alles meteen toegankelijk is, afspraak in één van onze Skisetwinkels van Crans-Montana, die zich aan de voet van de pistes of van uw verblijfplaats bevinden, voor de huur van uw skimateriaal.

De winkels in het skioord
One Way Sports
One Way Sports
Area : --
Adres : Imm. Farinet B / Rue Louis Antille 5