Hoogte
1550-3456 m
Alpineskiën
300 Km
Noords skiën
30 Km
Skiliften
87
Skipistes
20674126

Skiverhuur Tignes 1800 - les Boisses

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Tignes 1800 - les Boisses de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Tignes 1800 - les Boisses, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Tignes 1800 - les Boisses hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Tignes 1800 - les Boisses, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Tignes 1800 - les Boisses zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Tignes 1800 - les Boisses een ongeloofelijk skigebied aan. Tignes 1800 - les Boisses is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Tignes 1800 - les Boisses een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Tignes 1800 - les Boisses te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Tignes 1800 - les Boisses komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Skiset Brévières
Skiset Brévières
Area : --
Adres : Les Brévières
Skiset Kalinda
Skiset Kalinda
Area : Les Boisses
Adres : Résidence Kalinda
Skiset MMV Altaviva
Skiset MMV Altaviva
Area : --
Adres : Lieu-dit les Revers, ZAC Les Boisses Tignes 1800