Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1300-2811 m
Alpineskiën
340 Km
Skiliften
97
Skipistes
14215345

Skiverhuur St. Anton

St.-Anton, een modern station met kwaliteitsvolle sneeuw
Het skistation van St.-Anton bevindt zich in Oostenrijk en meer bepaald in de prachtige streek van Arlberg. Het dorp bevindt zich op 1304 meter hoogte en het hoogste punt van de pistes op 2811 meter hoogte, hetzij een hoogteverschil van 1507 meter. Kiezen voor St.-Anton betekent genieten van 305 km pistes en een perfect uitgerust station, aangezien er restaurants, winkels en skiverhuur voorhanden zijn.

Een groot skigebied
Het skigebied van St.-Anton is de sterke troef van het station. De 141 perfect onderhouden pistes zullen zowel liefhebbers van glijsporten als beginners kunnen bekoren. Meer dan de helft van de pistes zijn blauw en dus perfect geschikt voor gezinnen. Het station telt 88 skiliften en 4 snowparks. Om maximaal te kunnen genieten van deze voorzieningen is een bezoek aan een winkel voor skiverhuur noodzakelijk.

Goed om te weten:
een station voor werkelijk iedereenHet skistation van St.-Anton is ideaal om te skiën in gezinsverband of met vrienden, of u nu beginner of gevorderde bent. Het skigebied is ook erg geliefd bij professionals, die niet aarzelen om in het station te komen trainen. Elk seizoen worden er ook talrijke skicompetities georganiseerd.

St.-Anton, een voorbeeld van moderniteit
Het station van St.-Anton is erg modern. De voorzieningen zijn recent, maar vooral vernieuwend. Zo wordt uw skipas bij elke skilift contactloos gescand en heeft het snowpark een tijdmeetsysteem om wedstrijden met vrienden te doen of om uzelf eenvoudigweg te overtreffen.

St.-Anton is een moderne en verrassende bestemming Om van skimateriaal te genieten dat dit station waardig is, ga naar één van de Skisetwinkels voor skiverhuur, vlakbij de skiliften en uw accommodatie.

U wilt uw ski's huren in St. Anton, ontdek dan onze andere skigebieden in Verwall : skioord Kappl, skioord See / Paznaun, skioord St. Christoph. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Alber Sport St. Christoph
Alber Sport St. Christoph
Area : --
Adres : Hnr. 28
Check In Galzig
Check In Galzig
Area : --
Adres : Kandaharweg 2
Check In Nasserein
Check In Nasserein
Area : --
Adres : Nassereinergasse 8