Skiverhuur : St. Anton
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

St. Anton

1300 m - 2811 m
340
97
Pistes: 14215345

St.-Anton, een modern station met kwaliteitsvolle sneeuw
Het skistation van St.-Anton bevindt zich in Oostenrijk en meer bepaald in de prachtige streek van Arlberg. Het dorp bevindt zich op 1304 meter hoogte en het hoogste punt van de pistes op 2811 meter hoogte, hetzij een hoogteverschil van 1507 meter. Kiezen voor St.-Anton betekent genieten van 305 km pistes en een perfect uitgerust station, aangezien er restaurants, winkels en skiverhuur voorhanden zijn.

Een groot skigebied
Het skigebied van St.-Anton is de sterke troef van het station. De 141 perfect onderhouden pistes zullen zowel liefhebbers van glijsporten als beginners kunnen bekoren. Meer dan de helft van de pistes zijn blauw en dus perfect geschikt voor gezinnen. Het station telt 88 skiliften en 4 snowparks. Om maximaal te kunnen genieten van deze voorzieningen is een bezoek aan een winkel voor skiverhuur noodzakelijk.

Goed om te weten:
een station voor werkelijk iedereenHet skistation van St.-Anton is ideaal om te skiën in gezinsverband of met vrienden, of u nu beginner of gevorderde bent. Het skigebied is ook erg geliefd bij professionals, die niet aarzelen om in het station te komen trainen. Elk seizoen worden er ook talrijke skicompetities georganiseerd.

St.-Anton, een voorbeeld van moderniteit
Het station van St.-Anton is erg modern. De voorzieningen zijn recent, maar vooral vernieuwend. Zo wordt uw skipas bij elke skilift contactloos gescand en heeft het snowpark een tijdmeetsysteem om wedstrijden met vrienden te doen of om uzelf eenvoudigweg te overtreffen.

St.-Anton is een moderne en verrassende bestemming Om van skimateriaal te genieten dat dit station waardig is, ga naar één van de Skisetwinkels voor skiverhuur, vlakbij de skiliften en uw accommodatie.