Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : St. Anton
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

St. Anton

Aan de voet van de spits van de Valluga bevindt zich een van de grootste en minst elitaire wintersportplaatsen van Europa: Saint-Anton. In het skigebied van Arlberg werd in 1901 op 1280 m hoogte de eerste skiclub van St. Anton gesticht.
U kunt profiteren van 280 km aan pistes voor alle niveaus in een zg. melting pot-sfeer, met skiërs van over de hele wereld. Deze skiërs komen tegelijkertijd voor de 180 km buiten de piste, de 40 km langlaufpistes, en voor het gereputeerde après-skiën van de plaats. Bovendien ontbreekt het er nooit aan sneeuw dankzij de 150 sneeuwkanonnen.
Behalve skiën, worden er in de wintersportplaats ook allerlei andere sportactiviteiten aangeboden: curling, wandeltochten, schaatsen, binnen- en buitenzwembaden tennissen in een zaal, sleeën, squashen, parapenten…
En ook het buitengewone après-skiën mag niet worden vergeten: 18 bergrestaurants, 3 nachtclubs, bars, 8 icebars, 8 bars en een skimuseum. De rustige mensen onder u kunnen hun laatste piste eindigen voor de deur van hun chalet, naar binnen gaan en Kaiserschmarren eten. Dat is een specialiteit op basis van verbrokkelde pancakes.
1300 m
2811 m
340
97
Pistes: 14215345
Kortingen het hele seizoen door
tot 50% korting
depending on shop
5% extra korting *
vanaf 4 gehuurde sets
Korting grote gezinnen
10% extra korting *
vanaf 10 gehuurde sets
Groepsaanbieding