Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : St. Anton
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

St. Anton

1300 m - 2811 m
340
97
Pistes: 14215345
Aan de voet van de spits van de Valluga bevindt zich een van de grootste en minst elitaire wintersportplaatsen van Europa: Saint-Anton. In het skigebied van Arlberg werd in 1901 op 1280 m hoogte de eerste skiclub van St. Anton gesticht.
U kunt profiteren van 280 km aan pistes voor alle niveaus in een zg. melting pot-sfeer, met skiërs van over de hele wereld. Deze skiërs komen tegelijkertijd voor de 180 km buiten de piste, de 40 km langlaufpistes, en voor het gereputeerde après-skiën van de plaats. Bovendien ontbreekt het er nooit aan sneeuw dankzij de 150 sneeuwkanonnen.
Behalve skiën, worden er in de wintersportplaats ook allerlei andere sportactiviteiten aangeboden: curling, wandeltochten, schaatsen, binnen- en buitenzwembaden tennissen in een zaal, sleeën, squashen, parapenten…
En ook het buitengewone après-skiën mag niet worden vergeten: 18 bergrestaurants, 3 nachtclubs, bars, 8 icebars, 8 bars en een skimuseum. De rustige mensen onder u kunnen hun laatste piste eindigen voor de deur van hun chalet, naar binnen gaan en Kaiserschmarren eten. Dat is een specialiteit op basis van verbrokkelde pancakes.
Vælg en butik
Kortingen het hele seizoen door
tot 50% korting
depending on shop
5% extra korting *
vanaf 4 gehuurde sets
Korting grote gezinnen
10% extra korting *
vanaf 10 gehuurde sets
Groepsaanbieding