Skiverhuur : Vallandry
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
-5° / 5°
Last significant snowfall
donderdag 26 mrt.

Vallandry

1200 m - 3226 m
200
43
52
Pistes: 1543318

Vallandry, een panoramisch uitzicht op de Alpen
Vallandry, een station dat gekoppeld is aan dat van Plan-Peisey, ligt aan de voet van het skigebied van Les Arcs, op 1600 meter hoogte. Dankzij de verschillende skiliften en de pendeldiensten is dit station verbonden met het zeer grote gebied van Paradiski.

Een uitzonderlijk skigebied
Vallandry bevindt zich in het hart van één van de grootste skigebieden ter wereld. Het gebied van Paradiski, met 425 kilometer pistes en ongelooflijk veel skiliften en aanbiedingen voor skiverhuur, maakt niet alleen glijliefhebbers, maar ook gezinnen blij. Niet minder dan 260 pistes van alle niveaus wachten op de skiërs en snowboarders. Het is een echt glijparadijs.Het gebied is beschut tegen de wind en garandeert bovendien een uitzonderlijke hoeveelheid sneeuw en afdalingen met ongelooflijke uitzichten op de massieven van de Mont-Blanc en de Beaufortain.

Goed om te weten: neem de kabelbaan in Plan-Peisey
En om uw horizon te verruimen en de omliggende stations te ontdekken, afspraak in Plan-Peisey in de Vanoise Express-kabelbaan.

Een praktisch en gezellig station
In zijn verblijfplaatsen en zijn chalets verwelkomt het station jaarlijks vele bezoekers die op zoek zijn naar sneeuw. En met een interessant dienstenaanbod in het hart van het station (skiverhuur, restaurants, lessen, enz.) biedt Vallandry een “ski’s aan de voeten”-verblijf aan. Het is immers makkelijk om er alle voorzieningen te vinden, want die bevinden zich allemaal tegenover de sneeuwlijn.

260 pistes wachten op u in Vallandry en in het skigebied van Paradiski. Dit overtuigt u vast om uw skimateriaal aan te trekken, uitgekozen in één van onze Skisetwinkels voor skiverhuur vlakbij de pistes of uw accommodatie.

Kinderopvang & Skilessen
ESF Vallandry - Ski School
From: 4 years old
Openning hours: Every day from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): from 29€ ½ day
Garderie Tom Pouce - Kinderopvang
From: 1 year old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 23€ / day - 16€ / ½ day
Dining hall: yes
Le Club des Piou-Piou - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 14€ / hour
Dining hall: no