Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1470-2700 m
Alpineskiën
412 Km
Noords skiën
5 Km
Skiliften
88
Skipistes
16922320

Skiverhuur Veysonnaz

Veysonnaz, een Zwitsers station met zicht op de Rhônevallei
Veysonnaz, genesteld op 1350 m hoogte, is een charmant bergdorpje. Het station, in het hart van Zwitserland en vlakbij het uitgestrekte skigebied van Les 4 Vallées, heeft een strategische positie en is erg zonnig.

Zon en sneeuw gegarandeerd
Veysonnaz ligt in het hart van de Walliser Alpen en biedt uitzonderlijke skiomstandigheden aan. Zo zijn er 215 sneeuwkanonnen op de skipistes om een kwaliteitsvolle besneeuwing te garanderen aan alle sneeuwliefhebbers.En dankzij zijn verbindingen met het grootste skigebied van Zwitserland is Veysonnaz het ideale station om naartoe te trekken. Hij biedt zijn skiërs niet minder dan 400 kilometer pistes en bijna 100 skiliften aan. Trek uw gehuurde ski’s aan... Actie!

Goed om te weten: gevarieerde activiteiten voor iedereen
Om alle skiërs te kunnen laten genieten van het gebied zijn er allerlei infrastructuren voorzien. Zo zijn er, bijvoorbeeld, pistes voor de ervaren skiërs en andere voor beginners, snowparks, bewegwijzerde freerideroutes, rodelpistes, enz.

Een hartelijk en levendig station op mensenmaat
Veysonnaz, het kleinste station van het kanton van Wallis, bestaat uit 3 sites: een erg typisch stadscentrum met verscheidene winkels en diensten (voeding, shopping, skiverhuur, enz.), een skistation boven op de helling en de wijk Beauperrier beneden.

Veysonnaz is het ideale station voor een verblijf in de bergen. Met zijn vele winkels, zijn diensten en zijn toegang tot één van de grootste skigebieden van Europa zal dit station u enkel kunnen bekoren. Daar gaan we voor een ideale vakantie, die uiteraard begint in een Skisetwinkel voor skiverhuur.

De winkels in het skioord
Neige Aventure Sport Shop and School Veysonna
Neige Aventure Sport Shop and School Veysonna
Area : --
Adres : Immeuble de la Télécabine