Hoogte
1470-2700 m
Alpineskiën
412 Km
Noords skiën
5 Km
Skiliften
88
Skipistes
16922320

Skiverhuur Veysonnaz

Veysonnaz, een Zwitserse badplaats met uitzicht op het Rhônedal.

Veysonnaz ligt op 1350 m hoogte en is een charmant bergdorpje. In het hart van Zwitserland en aan de ingang van het uitgestrekte skigebied van de 4 Vallées, geniet het resort van een strategische en zeer zonnige ligging.

Zon en sneeuw gegarandeerd

Veysonnaz ligt in het hart van de Walliser Alpen en biedt uitzonderlijke skicondities. 215 sneeuwkanonnen markeren de skipistes om een hoge sneeuwkwaliteit te garanderen voor alle liefhebbers van poedersneeuw.

En dankzij de aansluiting op het grootste skigebied van Zwitserland is Veysonnaz een ideale plek om uw koffers te pakken. Het biedt skiërs niet minder dan 400 kilometer aan pistes en bijna 100 skiliften. Aarzel dus niet om naar de skiverhuurshop te gaan, laten we gaan!

Goed om te weten: Een breed scala aan activiteiten voor iedereen

Er zijn talrijke infrastructuren zodat alle skiërs gebruik kunnen maken van het skigebied. Zo zijn er pistes voor ervaren skiërs en andere voor beginners, sneeuwparken, gemarkeerde freeride-routes, rodelbanen, enz.

Een overzichtelijk, warm en gezellig skigebied

Als kleinste wintersportplaats van het kanton Wallis is Veysonnaz verdeeld in drie dorpen: een zeer typisch stadscentrum waar de verschillende winkels en diensten (kruidenierswaren, winkels, skiverhuur, enz.) gevestigd zijn, een skistation op de bovenste helling en het gehucht Beauperrier in het dal.

Veysonnaz is de ideale plaats voor een verblijf in de bergen. Rijk aan winkels en diensten en met toegang tot een van de grootste skigebieden van Europa, kan het u alleen maar bevallen. De ideale vakantie begint met een bezoek aan de skiverhuurshop Skiset.

De winkels in het skioord
Neige Aventure Sport Shop and School Veysonna
Neige Aventure Sport Shop and School Veysonna
Area : --
Adres : Immeuble de la Télécabine