Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1274-2320 m
Alpineskiën
112 Km
Noords skiën
17 Km
Skiliften
34
Skipistes
197617

Skiverhuur Wengen

Wengen is een populair skigebied in het Berner Oberland, gelegen aan de voet van de Jungfrau, de imposante noordwand van de Eiger en de Mönch.

Op 1274 meter boven de zeespiegel en op een zonnig plateau wordt Wengen omgeven door indrukwekkende en spectaculaire rotsformaties. Het hele dorp is autovrij en alleen bereikbaar via de charmante en nostalgische Jungfrautrein.

Een uitstekende klantenservice, winkelmogelijkheden en een ruim aanbod aan luxe chalets hebben Wengen tot een van de populairste skigebieden van de hele regio gemaakt.

De 'Männlichenbahn' brengt u rechtstreeks van het dorpscentrum naar de top van de Männlichen, op 2230 meter hoogte. Aan de andere kant van de berg ligt het skigebied Grindelwald op u te wachten.  Het skigebied omvat in totaal 112 pistekilometers op een hoogte tussen 1247 en 2320 meter en biedt voor elk niveau de juiste piste. De bekendste piste is ongetwijfeld de legendarische wereldkampioen Lauberhorn-piste, die u ook hier kunt proberen.

Wengen is ook verbonden met het skigebied Mürren en zijn skigebied.

Met uw skipas heeft u toegang tot in totaal 213 kilometer piste, waar geen wens onvervuld blijft en iedereen zich kan vermaken.

Wengen heeft ook een uitstekende infrastructuur en een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, waardoor u de charme van de hele regio kunt ervaren. Rodel- en schaatsbanen in het dorpscentrum, gemarkeerde wandel- en sneeuwschoenroutes, wellness- en spafaciliteiten... in Wengen vindt u alles wat uw hart begeert voor de wintersport!

Natuurlijk mag een dagtocht naar het Jungfraujoch, de 'top van Europa' en het hoogste treinstation van Europa, niet ontbreken. Op 3454 meter hoogte kunnen bezoekers vanaf het uitzichtplatform of het restaurant een winterlandschap van ijs en sneeuw bewonderen.

s Avonds vindt u alles voor een geslaagde vakantie die u zich nog lang zult herinneren, van straatanimatie tot gespecialiseerde restaurants en diverse disco's en bars.

Om in alle zorgeloosheid van uw verblijf te genieten, vergeet dan niet uw skimateriaal vooraf bij ons te reserveren op www.skiset.de. Dit bespaart u tijd, moeite en geld. Dit bespaart u tijd en moeite, omdat uw uitrusting bij aankomst al klaarligt in onze nieuwe winkel ter plaatse.

U wilt uw ski's huren in Wengen, ontdek dan onze andere skigebieden in Alpes bernoises : skioord Grindelwald, skioord Lauterbrunnen. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Skiset Wengen
Skiset Wengen
Area : --
Adres : Haus Gertsch, Dorfstrasse Wengiboden 1352h