Skiverhuur : Wengen
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Wengen

1274 m - 2320 m
112
17
34
Pistes: 197617

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Wengen de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Wengen, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Wengen hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Wengen, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Wengen zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Wengen een ongeloofelijk skigebied aan. Wengen is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Wengen een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Wengen te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Wengen komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik