Hoogte
1500-2500 m
Alpineskiën
77 Km
Noords skiën
10 Km
Skiliften
37
Skipistes
323313

Skiverhuur Hochfügen

In het hart van Tirol ligt het kleine skigebied Hochfügen op 600 m hoogte en biedt glijplezier voor elk skiniveau.

 

Met de all-inclusive Zillertaler Superskipass kunt u kiezen uit 671 pistekilometers in de skigebieden van Fügen, Kaltenbach, Zell, Gerlos, Mayrhofen, Hippach, Tux, Finkenberg en Wildkogel, die perfect met elkaar verbonden zijn door een skibus en een gratis trein.

 

Het skigebied van het Hochfügen-dal, dat op 1500 m hoogte ligt, staat bekend als het El Dorado van het skiën en is bereikbaar dankzij de skibus die vanuit Fügen vertrekt. Sneeuwval is hier dus gegarandeerd tot eind april. Fügen - Hochfügen biedt 52 km aan alpine skipistes en 35 km aan langlaufloipes. Beginners en gevorderden vinden hier een op hun niveau aangepast skigebied. De hoogte van het dal is perfect geschikt voor skiërs die op zoek zijn naar een moeilijk skigebied. Ook snowboarders komen aan hun trekken dankzij het snowpark met halfpipe.

 

De verbinding tussen de skigebieden Hochfügen en Hochzillertal brengt het aantal pistekilometers op 181 km, wat er ook toe heeft bijgedragen dat het gebied door skigebiedenexperts is uitgeroepen tot het beste skigebied ter wereld.

 

Het skigebied Spieljoch biedt bovendien 21 km zeer goed geprepareerde pistes, 8 kabelbanen en speciaal voor de kleintjes die hun eerste stappen in de sneeuw zetten, een lopende band.

U wilt uw ski's huren in Hochfügen, ontdek dan onze andere skigebieden in Tuxer Alpen : skioord Fügen, skioord Hochzillertal, skioord Kaltenbach, skioord Penken, skioord Steinach am Brenner, skioord Tux, skioord Zell am Ziller. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Schiverleih Kostenzer
Schiverleih Kostenzer
Area : --
Adres : Hotel Almhof